2017. május 15., hétfő

Szárított bükk fűrészáru

Itthon a középhegységeinkben terjedt el. Gőzölt bükk szárított fűrészáru. A bükkfa alapvetően az északi-mérsékelt öv lombhullató fája. Nagyon jól alakítható keményfa.


Száliránya egyenes, egyszerű. Kategória: Keményfa fűrészáruk.

A natúr, fehér bükk színe gőzölés hatására egységes húsvörös színű lesz, egyes faipari “szakik” azt állítják, hogy a gőzölésen átesett faanyag kevésbé. Szárított kelet-európai borovi és lucfenyő Szárított fűrészáru Kelet-Európából szélezetlen és szélezett profilban, nedvességtartalomra szárítva. Ajtó, korlát, lépcső készítésére egyaránt alkalmas. Fenyő és lombos asztalos mínőségű szárított fűrészárú.


Műszárított lombos termékek 9- -os nedvességtartalmát műszárítással érik el szárítókamrákban. A termék előnye, hogy a beépítés után deformációkra kevésbé lesz hajlamos, könnyen megmunkálható természetes alapanyag. Oldaltérkép Borovi fűrészáru Kapcsolat Borovi szélezett fűrészáru Lucfenyő fűrészáru Eladó faipari gépek Tölgy fűrészáru Ablakfríz Ajtófríz Pellet ár Szerszámélezés Bükk fűrészáru Táblásított fenyő Szalagfűrész Csiszológép Gyalugép Felsőmaró Marógép Faipari porelszívó eladó Lapszbászgép.


A fűrészáru kínálatunkat képező lombos faanyag Magyarországról és a környező országokból származik.

A JAF Csoport kirendeltségei Európa-szerte mindig a faanyag forrásának közelében létesültek, amely több előnyt is tartogat. Szélezetlen Szárított Borovi Fenyő Fűrészáru. Import minőség, amiből folyamatos az ellátásunk.


Fűrészáru és pellet kereskedésemben kedvező áron tud jó minőségű, egyenes vágású b orovi, luc, tölgy, bükk faanyagot, deszkát, pallót és jó minőségű pelletet vásárolni kis és nagy tétlben. Továb bá kapható táblásított fenyő, ajtófrízek, és ablakfrízek. Tölgy, bükk és gőzölt bükk szelezetlen fűrészáru.


A bükk a domb- és hegyvidék fája főleg a páradús, csapadékos északi oldalakat kedveli. Hazánkban az Északi-középhegységben, a Mecsekben, Zalában, Zselicségben, a Bakonyban a Kőszegi és Soproni hegységekben alkot állományokat. Cégünk vállal fenyő, tölgy, hárs, kőris, cseresznye, bükk , akác, fűrészáru gyártást. Frissen vágott vagy szárított állapotban.


Hazánk legfőbb állományalkotó fafajtája, ami a bükk család nemzetségébe tartozik. Nagy figyelmet kell szentelni a szárításnak is, hiszen könnyen berepedezhet – ez pedig csökkenti a tölgy fűrészáru értékét. Csersavtartalma miatt.


Színe sárgás vöröses - világosbarna, gőzölve vörösbarnára mélyül. A faanyag kemény, szívós, sűrű, kevéssé rugalmas, jól megmunkálható és pácolható. Zsugorodása jelentős.


A felület kezelhetősége és telíthetősége jó.

Természetesen az akác fűrészáru sem maradhat ki széles kínálatunkból. Pallók és deszkák szélezetlen kivitelezésben, különböző méretekben. Fakereskedésünkben a legjobb minőségű, légszáraz akác fűrészárut találja meg.


Az akác fűrészáru felhasználási területe igen széles, kiválóan felhasználható. Telepünkön megtalálható állandó jelleggel I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések