2017. május 19., péntek

Bauhaus állólámpa

A BAUHAUS szakáruházak és webshop állólámpa -kínálatában többféle stílussal és kialakítással találkozhatunk, így könnyedén megtalálhatjuk az ízlésünknek leginkább megfelelőt. A BAUHAUS szakáruház és webshop kínálatában kiváló minőségű világítástechnikai berendezéseket vásárolhatunk beltéri és kültéri világításhoz egyaránt, de kedvünkre válogathatunk különféle fényforrások, kapcsolók, csatlakozóaljzatok között is, valamint különböző lámpák, kiegészítők, hosszabbítók és elosztók széles választéka is. Szeretjük olyan lakberendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel és világítástechnikai eszközökkel körül venni magunkat, amelyek szebbé és otthonosabbá varázsolják az otthonunkat. Nem kivétel ez alól a kültéri állólámpa sem, amelynek köszönhetően még kellemesebbé tehetjük a kertünket és a. Shop with confidence on eBay!


Above all, Wagenfeld’s achievement is evident in the balanced solution for the proportions and the functional clarity of the lamp.

On the other han its geometric. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Az udvarban dekorációs és világító elemként is jó szolgálatot tesz az úgynevezett mozgásérzékelő állólámpa.


Egy jól megválasztott helyen kiváló hangulatot és természetesen fényforrást is biztosít a nyári estéken, de akár a téli havazásban is nagyszerűen fest e kerti állólámpa. Ismerjük meg a BAUHAUS kínálatában található különböző típusú kültéri lámpákat, és válasszuk az igényeinknek leginkább megfelelőt! Buy bauhaus lamp and get the best deals at the lowest prices on eBay!


You searched for: bauhaus lamp ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. No matter what you’re looking for or where you are in the worl our global marketplace of sellers can help you find unique and affordable options.

Minimal, geometric shapes interact with vibrant and confident colour accents. Smooth minimal lines and geometric shapes create a juxtaposition which is simple, yet bold. A retro inspired statement floor lamp with an adjustable head.


The shade is stylishly finished with a ring detail. A bright and cheerful addition to your home interior. Bauhaus Floor Lamp - Ochre.


Ha igényes bútort szeretne lakásába látogasson el a bauhausbutor. Jellemzőek a fehér és natúr árnyalatok, a légies jegyek. Az állólámpák mostanában reneszánszukat élik meg, kedvelt és design stílusúak, a fa és a gazdag színek dominálnak.


Retro megjelenés réz-bronz színű lámpákkal. Gyakorlatias irányítható, spot-lámpák, amelyek megvilágíthatják a helység sarkait. Válaszhat a modern lámpák a hagyományos izzók vagy a LED világítások között. Lámpára van szüksége de kevés a helyed? Könnyen mozgathatók, így bármelyik helyiséget meghittebbé és világosabbá teszik.


Böngészd hagyományos, ernyős lámpáinkat a klasszikus állólámpáktól a modern, mozgatható, irányítható fényű lámpákig. Ismeretlen eredetű ritka bauhaus állólámpa. Egyedi formatervezett darab, megkímélt, működő állapotban, fém talppal és külön kapcsolható üveg búrákkal.


Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

Budapesti szállításban tudok segíteni , számlát tudok adni. The school became famous for its approach to design , which strove to combine beauty with function and attempted to unify the principles of mass production with individual artistic vision.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések