2016. december 19., hétfő

Lambéria vastagság

You can experience life-changing improvement with our natural Nerve Support Formula. Learn about neuralgia pain and how you can improve your overall nerve wellness. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből.

Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas. A lambéria darabokat merőlegesen úgy vágja méretre, hogy a mennyezettől és a padlótól hagyjon 5-mm-es távolságot, a szellőzés érdekében. Amennyiben a lambéria rövidebb, mint a befedni kívánt fal függőleges mérete, kezdjen új lambéria csíkot, majd a fennmaradó darabbal folytassa a lambériázást a következő sorban. Lambéria - HázakÁruháza. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk.


Felhasználási területét tekintve ez a faanyag típus kiválóan alkalmas beltéri és kültéri építéshez egyaránt. Térjen be Üzletünkbe !

Cégünk fő profilja hajópadló lambéria kis- és nagykereskedelme. Figyelmes kiszolgálás,kedvező árak,nagy választék. Leginkább ez a három tulajdonság aminek köszönhetően számos visszatérő elégedett vevőt tudhat magáénak a bolt. A 1mm-es lambériát a belső terekre, a 1 1 millimétereseket előtetők, házak, oromszegélyezések, garázsajtók, és egyéb helyek fedésére használják.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A beltéri faburkolatok leggyakrabban és legszélesebb körűen alkalmazott képviselője. Padlótól a plafonig, kísérő burkolat folyosókon, tetőterek ideális, természetes burkolata.


Az egyik leggyakrabban eladott és legváltozatosabban felhasznált termékünk. A borovi fenyőből készült lambéria egy kicsit veszített népszerűségéből, mert idővel jóval sötétebbé válik. A kisebb helyiségek – ha túl sötét színű a lambéria – egy idő után nyomasztónak tűnhetnek.


Az biztos, hogy minden fafajta idővel sötétedik. Ha azt szeretnénk, hogy a lambéria színe viszonylag. A lambériadeszka luc és borovi fafajú keskeny deszkából készülő, a színlapján simára gyalult, hátlapján, valamint bütüin finoman fűrészelt vagy mart, egyik oldalán teljes hosszban hornyolt, másikon ereszékkel (csappal) kiképzett, meghatározott keresztmetszetű késztermék. Vásároljon közvetlenül a gyártótól!


Szilágyi Attila vagyok, az Alföldfa kft. Az általános célú lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás.

Tetőterek és ereszaljak burkolatára a és mm vastag lambéria használatos, azon belül pedig inkább a borovit ajánljuk. Adolit Aidol Carbolin Aidol Holzschutzgrund alapozó Alpet alátétlemez belső oldali borovi fenyő bükk deszka faanyagvédőszer fenyő deszka Grünbelag-Entferner hajópadló HK-Lasur Holz-Entgrauer Holz-Tiefenreiniger hossztoldott hőtükrös IKO Induline Induline GW-3Jutadach Juta Dream Jutafol KVH gerenda lambéria lenolaj Mako lazúrecset OSB lap Pflege Öl párazáró fólia. A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! A képek,árak,leírások tájékoztató jellegűek. A mindenkori készletekről kérjen tájékoztatást az üzlettől. Fenyő fűrészáru nagy választékban.


Ragasztott fa tartók egyenesen telephelyünkről. A Bohács Barkács Bt. Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések