2016. december 14., szerda

Rétegelt lemez vastagságok

Színes rétegelt lemez. Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez , színes, áttetsző, a fa erezetességét megtartó felülettel. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon gondolkodnak mindig a megbízható megoldást választják a stabil, tartós termékek mellett teszik le a voksukat környezetüket színesnek szeretnék látni és nem egyhangúnak kedvelik a fa természetes megjelenését.


Több fafajból is készíthetőek, mind. A hajóépítéshez használt rétegelt lemezek alkalmazása erősen kapcsolódik a rétegelt lemez - epoxy technológiákhoz.

Csúszásmentes rétegelt lemez készletről azonnal. Igaz, technikai tulajdonságaiban az OSB a rétegelt lemeznél számos esetben kedvezőbb értékeket mutat, de az eltérő felhasználási területek miatt mind a két termékcsaládnak meg van a saját piaca. Készletes vastagságok : mm, mm mm, mm. Rendelésre: mm, mm, mm, mm, mm. A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos.


Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok. Okoume hajlítható rétegelt lemez Felépítés: 3-rétegű, Ceiba - Gabun - Ceiba. A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges.

Egyéb vastagságok megrendelésre (3-mm). PERI rétegelt lemezek számos minőségben és szabványban kaphatók. A panel vastagsága, mérete és bevonata mindig a helyi piaci igényekhez igazodik.


A furnérlapok rugalmasságát és szívósságát az adja, hogy az egymást követő rétegek száliránya egymásra merőleges. Olyan szerkezeti célokra ajánljuk ezt a terméket, ahol az esztétika nem fontos, így gyakori felhasználási terület a csomagolóipar. A termék kifejezetten környezettudatos, mivel ültetvényeken termesztett alapanyagról van szó.


A termékek raktárkészletről elérhető típusairól érdeklődjön kollégáinknál. A HPL síkragasztás, az az eljárás, amikor a HPL lapokat présben ipari körülmények között a bútorlapra, MDF-re, rétegelt lemezre felragasztják. A HPL síkragasztás folyamata azonban ennyire nem egyszerű, hiszen a HPL egy nagyon kemény anyag, és szerkezetét tekintve úgy van gyártva, hogy egyik oldalon van a színe, és a színével ellentétes oldalára hajlik.


Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. Fa lap- lemez termékek országos kiszállítással Rendkívüli tájékoztató kérjük, kattintson és olvassa el! Rétegelt lemezek Telephelyünkön folyamatosan,minden méretben kaphatóak a piac legjobb minőségű rétegelt lemezei, OSB lapja. A standard mm-es panel vastagságon kívül az elérhető vastagságok mm-től 18mm-ig.


Elsőosztályú anyag, csúszásmentesített nyír rétegelt lemez , víz- és főzésálló ragasztással. Kérésre tiszta nyár felépítésben is gyártható. Hátoldala fenolfilm bevonatos.


Rendkívül széles lap- lemez választékunk biztos beszerzést tesz lehetővé partnereink és viszonteladóink részére.

Retegelt lemez Rétegelt lemez. Készletrõl biztosítunk laminált- furnérozott- és natúr forgácslapokat, rétegelt lemezeket, OSB lapokat, konyhai munkalapokat, MDF lapokat, tömörfa táblásított lemezeket. Dibond lemez nyomtatás. Bútortervezés: - Bútorajtók méretéből a hézagok miatt levonandó kb.


A dibond szerkezete úgy épül fel, hogy két 0. Fiókcsúszó a fiók szélességéből 26mm-t vesz el. Törésállóságuk jó, könnyen formálhatók, ragaszthatók és kiválóan megmunkálhatók. Felhasználhatóságuk bel- és kültéren egyaránt rendkívül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések