2016. december 22., csütörtök

Mosható szőnyeg

Szőnyeg Konyhai szőnyegek. Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat!


Mosható szőnyeg

Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a koronavírus által kialakult helyzet miatt a kiskunhalasi üzletünk óráig tart nyitva, a budapesti raktárunk pedig előre egyeztet időpontban óráig áll a rendelkezésére. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. A rongyszőnyegeket egyaránt alkalmazzák fürdőszobákba, folyosókra és előszobákba. A legfőbb tulajdonsága, hogy széles színválasztékban kapható.


Részletek Üzlethez. Carole szőnyeg , 1x cm. Eko Rugs Esinam szürke szőnyeg ,. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Vigyél egy kis puhaságot az előszobába és a kisebb szobákba az IKEA kiváló minőségű szőnyegeivel!


Mosható szőnyeg

Válassz a hosszú szálú, rövid szálú és síkszövött változatok közül. Mind alacsony áron kapható. A kimondottan konyhai szőnyegek sokkal hasznosabbak, mint azt eddig gondoltuk. Ha a konyhád padlóját szőnyeg borítja, akkor akár sok takarítástól kímélheted meg magad.


A lakberendezési tárgyak között a szőnyeg az egyik legfontosabb eleme otthonunknak. Központi elem ami meleggé, barátságossá varázsolja a helyiséget. Utána meg csak bedobod a mosógépbe egy kímélő mosásra, és újra tiszta lesz a konyhai szőnyeged.


Mosható szőnyeg

Ha olyan szőnyeg passzol a konyhádba ami nem mosható gépben, akkor se bosszankodj, hiszen azt meg csak kirázod és hagyo hogy megszáradjon. Stílusos konyhai szőnyegek széles választékban. Mosható szőnyegek konyhába, étkezőbe egyaránt. Erős, strapabíró konyha szőnyeg , különleges színekben.


Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! A kézi csomózású szőnyegek, melyek Iránban, Afganisztánban, Nepálban és még számos más országban készültek, már régen kivívták a maguk helyét a luxus piacon, a mai alkotások viszont már tömegek által elérhetőek és a felgyorsuló divatszakmát követve, félévente. Weboldalunkon nincs mód a regisztrációra és hozzászólások vagy bejegyzések létrehozására. Személyes adatokat kizárólag a kapcsolati űrlapokon keresztül dolgozunk fel. Rongyszőnyegünk kézi szövésűk Pamut és poliprpilén keveréke.


Mosható szőnyeg

Mosógépben C fokon mosható. B7-CW Praktikus, gépileg mosható szennyfogó szőnyeg. A két kisebb méret otthoni mosógépben mosható. A lábbelikre rakódott sár -át összegyűjti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések