2016. december 19., hétfő

Bambusz parketta fürdőszobába

A bambusz parketta klasszisokkal nagyobb hatással lesz Rá és ismerőseidre, mint a laminált parketta. Ha szeretné hogy a Te otthonod ne sablonos legyen, fontos hogy természetes alapú padlót válassz, ami mentes minden fajta műanyagtól, de felelősen gondolsz az erdőállományra, akkor a bambusz parketta lesz számodra az ideális burkolat. Parketta , fa burkolat fürdőszobába FÜRDŐ FA Nem csak a technikai fejlesztéseknél, hanem napjaink belsőépítészetében is egyre nagyobb teret nyernek az organikus anyagok, mint például a fa.


Nagy a verseny a hideg-, és melegburkolatok között. A határok, hogy melyiket mikor alkalmazzuk kezdenek elmosódni.

A fürdőszobát, azonban még mindig a hidegburkolatok uralják. De ennek nem feltétlenül kell így lenni. A megfelelően kiválasztott parketta semmivel sem tud kevesebbet a kerámiánál, sőt!


Igaz a vásárláskor és kivitelezés közben oda kell figyelni, hogy kizárólag vizes helyiségekbe ajánlott fafajtákat alkalmazzunk és csakis tapasztalt mesterre bízzuk a lerakását. Napjaink egyre divatosabb burkolóanyaga, ez köszönhető alacsony árának és jó tulajdonságainak egyaránt. A bambusz gyorsan megújuló forrásból származik, a fűfélék családjába tartozó növény nagyon gyorsan nő, kemény és rendkívül strapabíró, így sokoldalúan felhasználható.


Quick Step vinyl padló és Quick Step Hydro Seal jelölésű laminált padló is alkalmasak fürdőbe.

Classic Touch parketták. Tovább a termékoldalra. KM Par-Ker, padlók az örökkévalóságnak on parketta , padló… A modern belsőépítészetben egyre nagyobb szerepet kapnak a különféle padlóburkolatok. Mindegy, hogy fa, bambusz , linóleum vagy szőnyegpadló, a melegburkolatok az enteriőrök meghatározó szereplői. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával.


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. A JOLA Parketta kínálatában megtalálható a Bambusz parketta. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Munkáink bejegyzései parketta _ fürdőszobába témában. Az általam vezetett cég, az Aparketta Kft.


A lamella parketta 10mm vastag tömör fából készül. Emberi mivoltunkból fakadóan igényeljük a változatosságot, ezért folyamatosan formáljuk közvetlen környezetünket, lakóterünket is. Ki ne rendezte volna már át vagy. Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.


Lerakható bármely helyiségbe, akár fürdőszobába vagy konyhába is.

Tulajdonságok PVC mentes újrahasznosítható környezetbarát Made in Germany Sealtech felület CERAMIN anyag vízálló könnyű tisztíthatóság halk lépéshang meleg érzet UV fény ellenálló év gyártói garancia strukturált felület mm vastagság oldalt fózolt. Az előnyei A laminált padló egyértelmű előnye a járólappal szemben, hogy melegebb, így mezítláb is járhatunk rajta. Emellett amerikai konyhánál előnyös, ha a konyhában ugyanazt a burkolatot alkalmazhatjuk, mint a nappaliban, így nem törjük meg a teret vizuálisan, és sosem fogunk megbotlani a burkolatváltóban. A szőnyegre nem minden esetben lehet parkettát rakni, nagyjából ez a határeset.


Bizonyos szőnyegvastagság felett a parketta annyira benyomódik a lépéstől, hogy hosszú távon károsodik. Természetesen ez függ a parketta vastagságától és típusától is. Pl szalagparkettánál (ha klikkes rendszerű és nem csap-hornyos), elég. Vízálló laminált padló, amit akár a fürdőszobába is burkolhat.


Ezt a terméket elsősorban ajtókra, ablakokra belülről szokás felszerelni, a hagyományos rolókhoz hasonlóan. Közös tulajdonságuk, hogy egyszerű rögzítési és kezelési rendszerüknek köszönhetően szakértelem nélkül is pillanatok alatt felszerelhetőek. Mivel könnyű a súlyuk, ezért ha valaki nem akar fúrni, szegelni. Szente Sándor Korszerű gépek, anyagok Korszerű anyagok, garantálják a minőséget, valamint a gyorsaságot, hogy Önnek ne kelljen várni sokáig a csodára.


Bemutatkoznék, Kárpáti László Endrének hívnak. Közel éve foglalkozom szalagparketta, csaphornyos parketta , ipari parketta , bambusz parketta , svédpadló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések