2016. december 14., szerda

Fautánzatú járólap

Kattintson a nagyobb képekért! A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A Ragno Woodmania famintás járólap a fa nemességét határozott nyitottsággal ötvözi a legmodernebb tervezési trendekkel.


Véna minták, puha színárnyalatok és nagyfokú színeltérés egy olyan termékben, amelynek gyökerei a történelemben gazdag, természet nyelvén szólnak hozzánk ,a szemet elkápráztató korszerű dizájnal. Kültéri terasz burkolatok, Csempe webáruház. Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel.

Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén. A padlólap, és amit tudni kell róla. A modern belsőépítészet egyik leggyakrabban használt hidegburkolata a padlólap.


Kiváló tulajdonságainak és magas esztétikai adottságainak köszönhetően előszeretettel alkalmazzuk őket különböző helyiségekben, bel- és kültéren is. Csak az akciós termékek. Gyártó: DOKlasszikus fa mintás gres padló MATT és Rcsúszásmentes is: Termék: LOGWOOD: 11. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.

A táblák összekapcsolás utáni mérete 300x3mm. A hordozóréteg felelős a csapadék elvezetéséért, valamint. A járólap megrendelhető szürke és barna színekben. Kínálatunkban termékcsalád ~2féle fahatású padlólapja található meg.


Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A fa tökéletes élménye a betonlapok előnyének megtartása mellett. A deszka, farönk, talpfa hatású betonelemek meleg fa érzetet biztosítanak a kerti utak, ülőalkalmatosságok, teraszburkolatok kialakításánál.


Gyártástechnológiánk eltér a többi gyártó által piacra dobott WPC teraszburkolataitól, mivel múltunk ebben a termékkörben hosszabb időre vezethető vissza és gondosan válogatjuk a nyersanyagokat, minden esetben komoly strukturált teszteken mennek keresztül mielőtt azok a gyárba és akár a gyártásba is bekerülnének. Manapság igen népszerű és trendi a különböző keményfákkal történő terasz-és medence burkolás. Előnyük a meleg és barátságos megjelenés. AZ ÁR A KÉSZLETEN LÉVŐ MENNYISÉGRE VONATKOZIK!


Csúszásmentességi besorolása R10-es (csúszásmentes), felhasználása így a lakás bármely helyisége mellett elsősorban nappaliba, konyhába, fürdőszobába, teraszra, garázsba és konyhába vagy akár raktárba ajánlott. A fautánzatú csempe megőrzi a rostmintát valódi faként, színeit és sokkal tartósabb. A csempe padlófűtés céljából is elhelyezhető. Ez a lehetőség a fürdőszobában hasznos - a meleg padló nagyon kellemes érzést, ha csupasz lábakkal érintkezik. A fa utánzatú burkolólapok felmelegítik a fürdőszobában található.


A kültéri és beltéri olasz padlóburkolatok modern és rusztikus felületű fahatású padlólapok a közép és a prémium kategóriát egyaránt képviselik. A nappaliba, fürdőszobába, konyhába de még irodába vagy üzlethelyiségbe is választható csempe és járólap különböző méretben és színben.

Főkategória, Tubadzin csempe webáruház,fürdőszobák. A Mendex Kft fürdőszoba és burkolat szaküzletként üzemel Budapesten hosszú évek óta. Csempékkel, kádak, csaptelepek, és szaniter termékek széles választékával várjuk érdeklődőinket. Fautánzatú járólap , mellyel különleges retró hangulat érhető el megfelelő bútorozással kiegészítve.


Fagyálló anyagból készült, így a lap kül- és beltéren egyaránt lerakható. A doboz tartalma: m 2. Fontos szempont lehet a járólapok fagyállósága is: hagyományosan ezzel az anyaggal burkoljunk teraszunkat, erkélyünket is. A mai burkolási trendek szerint.


Járólap bontása, felszedése gyorsan, hatékonyan Contec Bull burkolatbontó géppel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések