2016. december 6., kedd

Homokfúvott üveg ár

Homok-fújt üveg , Mattüveg, Tejüveg A matt hatású fehéres üveget sokan tejüvegnek is hívják. Alapvetően két lehetőség van az üveg mattitására, ami az üveget homályosítja, átlátszóságát nagy mértékben csökkenti. Kémiai módon savmaratással= savmart üvegnek nevezzük.


Savmart üvegárak Mechanikai módon= h. Szórópisztollyal, nagysebességű homokszemcsékkel ütköztetjük az üveg felületét, így matt felület keletkezik. A homokfújt üveg készülhet telibe mattírozással, amikor az egész felület fújva van (pl. egy egész üvegtábla), vagy bármilyen egyedi mintára fújással, katalógusunkból vagy hozott minta alapján.

Lehetőségek: LACOBEL típusú, gyárilag festett mm vastag üvegek. Színvonalas dekorációs elem ragasztással könn. Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is. A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható.


A homokfúvott hatású üveg fólia a fényt átengedi, de egyben nem teljesen átlátszó. Ezeket a fóliákat méretre készítjük, mivel a mintázatot is a fólia méretéhez kell igazítani. Hőszigetelö üveg gyártás - beépítés, korszerűsítés - Legelterjedtebb thermo üveg két síküvegből áll, de a hőszigetelési igények miatt az utóbbi időben gyakrabban gyártunk rétegűt is. A fóliák a fényt átengedik, de megakadályozzák az átlátást (mindkét oldalról).


Tekintse meg árlistánkat és válasszon szolgáltatásaink közül!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! Palackáruház, pálinkás üveg. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Scott Safety?


A feltüntetett ár méterenként értendő. A kívántt mennyiséget a rendelés végén a pénztár oldalon a megjegyzés mezőbe kell beírni. Ha egyedi méretekre van szükség, azt e-mailben vagy telefonon is megtudjuk beszélni.


Minimális vásárolható mennyiség m. Nád buzogánysás zuhanykabin matrica homokfúvott üveg dekor. Néha az üveg már alapból foncsorozott, de a foncsor nem nyújt belátás ellen megfelelő védelmet. A fényt átengedi, design megjelenése elegáns megjelenést ad cégének. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Equa activ üvegkulacs - Lemon (A termék raktáron van, kiszállítás 1-munkanapon belül.) Az EQUA csapatánál mindig az egész.


WC blokkok és WC bútorok (pisoare elválasztók), felhasználói a nagy közösségi létesítmények mint például: repülő terek, szórakoztató létesítmények, plázák, bevásárló központok, mozik és sport központok. Minden olyan helyszín ahol nagy közönség forgalom várható, ezáltal nagy szükség van a higiénikus, jól takarítható hosszú használati idővel. Fő profilom az üveg mattitás a. Ez történhet mechanikai módon, homokfújással ezt hívjuk homokfújt üveg - nek, vagy kémiai módon, savmaratással, amit savmart üveg - nek nevezünk.

Ezeket lehet kombinálni is, amivel kialakul homokfújt - savmart üveg. Ezt főleg a homokfúvás mély részein lehet jól alkalmazni amitől az üveg. Hő- és hangszigetelt üveg. Salgótarjánban a hő- és hangszigetelt üveg gyártása egyidős a magyarországiéval. A homályosított üvegek homokfúvással készülnek.


A fényesen maradó részeket megvédjük az üvegre ragasztott fóliával, majd a kívánt részt sűrített levegővel kifújt homokszemcsékkel kezeljük, így egyenletes matt felület kapunk. Homokfúvott üvegek készítése egyedi minta szerint. A következő típusú üvegeket cseréljük, illetve építjük be: víztiszta float üveg , anyagában színezett üveg , lágy-bevonatos üveg , kemény-bevonatos üveg , félkemény-bevonatos üveg , tükör, laminált üveg , katedrál üveg , sav-maratott üveg , homokfúvott üveg , tűzgátló üveg , edzett üveg , kopolit “U” profil üveg , drótüveg, hőszigetelt üveg , hangszigetelt üveg.


Bontott fa és műanyag ablak, használt ablakok, bontott ablakok, Raktárról megmaradt ablakok olcsón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések