2016. december 8., csütörtök

Csatorna fedlap ár

B1kn, C2kn, D4kn kör alakú, szögletes kerek négyzetes, kocka könnyű félnehéz középnehéz nehéz, EN1Budapesten csatornafedél. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. A fedlap a pvc cső sima végébe bele illeszkedik, illetve a fedlap pereme felül a kg cső peremére. A pvc csövet előfúrva a megfefelő pozicíóban, a fedlap csavaros kialakítása okán rögzíthető.


Továbbá személygépkocsi parkolók és parkolásra használható területeken a burkolatba építve csatorna vagy szerelőaknák lefedésére használható.

C250: Közutak és egyéb gépjárműforgalomnak kitett helyeken a járdaszegély tartományában alkalmazott csatorna és szerelőaknák lefedésére használható. Kategória: Kút és csatorna elemek. I – integrált gumitömítéssel, az ár magába foglalja a tömítőprofilt is. A Lang Építőanyag Kereskedés kínálata Fedlapok kategóriában:. A Hydrotec cég köralakú fedlap választéka.


LW 6mm-es aknafedlap A-15. Leier lábazati kúpos. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Aknatető árak, és további információk, specifikációk.

Vízóra aknánkat talajvíztől mentes helyre ajánljuk. Az akna lefedésére utólagosan beépíthető, lépésálló bordáslemez fedlapot ajánlunk, de megfelelő telepítéssel és teherviselő fedlappal építve max. N terhelésű felületbe is beépíthető.


Minőségi fedlapok közvetlenül a gyártótól. PIPELIFE KG fedlap zöldterületi tisztítónyíláshoz, max tonna, 400mm. PIP_KG400PVC- FEDLAP. Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg.


Gravitációs és kisnyomású földalatti csatorna csővezetékek tisztító, ellenőrző és becsatlakozó aknáinak nagy méretpontosságú és rövid határidejű kivitelezése. Közmű- és mélyépítő anyag nagykereskedő. Az oldalakon található áraink és készletinformációink automatikusan napi többszöri frissítéssel kerülnek fel, ennek ellenére az oldalainkon szereplő ár - és egyéb információk helyességéért, az ezek felhasználásából eredő károkért, az esetleges tévedésekért csak akkor tudunk felelősséget vállalni, ha azok.


Csatorna és akna Árlista ÉRVÉNYES tól visszavonásig A feltűntetett árak nettó Áfa nélküli listaárak. Az árlista visszavonásig érvényes. Műkő kerítés fedlap árak - többféle méretben, szürke, szürke-fekete, fehér színben. Vízorral, vasalt kivitelben is, egyenes vagy kétoldali lejtéssel.


Minden féle műanyag zöldterületi csatorna fedlap kerettel 200-astól 500-ig a terra metal. Bekötőaknák és tisztítóaknák lefedésére használatos műanyag csatorna fedelek, műanyag aknafedelek, zöldterületi beépítésre, keret és fedlap 200-as 300-as. KGPVC csatornacsőhöz illeszthető.


E6FCSM feliratos kerek.

Párkány vízorral római travertin mészkőből, 3cm. Mészkő, tömött, néhány mm-es. Fedlap körbe vízorral római travertin mész. A termék részletes adatai.


Kerítés fedlap , kerítés fedkő ár Budapest térségében és Pest megyében. A webáruházunkban megrendelhető kerítés fedlapokat és kerítés fedköveket Budapestre és Pest megye bármely településére házhoz szállítjuk. Kérjük tekintse meg termék választékunkat és a gyakori vásárlói kérdéseket.


A Rivatto kerítéselem egyaránt ideális megoldás ház köré, telekhatároláshoz, kerítéshez, falazott grill és ülőhelyek kialakításához, magas ágyások bekerítésére. Könnyen összeépíthető, egyszerű és elegáns kivitelezésű fedlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések