2016. december 16., péntek

Rockwool airrock ld ár

ROCKWOOL Airrock LD hangszigetelő kőzetgyapot. Tetőtérbe szarufák közötti kiegészítő hangszigetelésre és hőszigetelésre Multirock vagy Deltarock mellé, vízszintes padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre. Az airrock kőzetgyapot termékcsalád a legjobb megoldás hangszigetelésre és kiegészítő tetőtéri hang és hőszigetelésre a rockwool deltarock mellé! Igen nagy testsűrűségű hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyag, akusztikai hangszigetelésre alkalmas. Rockwool Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot.


Vastagságok: - - - - 1mm.

A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. A magadott ár a 4cm vastag Airrock LD lemezre vonatkozik! A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése. Multirock C is generally used for excellent thermal insula­tion and acoustics purposes in partition walls , attics and pitced roofs where it can be installed as an additional layer below rafters on the in­ner side of the room.


Deltarock, Multirock, Airrock LD , Airrock N Frontrock, Steprock, Conlit. A kőzetgyapotnak igen jó a hang és hőszigetelő képessége, ezenkívül rendkívül kedvező tűzvédelmi paraméterekkel rendelkezik. Felhasználható könnyűszerkezetes házak határolófalainak szigetelésére és ahol közvetlenül levegővel érintkezik. Deklarált hővezetési tényező: 0.

Tetőtér, padlás, külső fal belső hőszigeteléséhez, födém és álmennyezet hő, hangszigeteléséhez való hőszigetelő kőzetgyapot lemez. Szarufák közé hő és hangszigetelésnek. Gipszkarton válaszfalakba, hangszigetelésként. Kiváló hangszigetelő anyagok és hőszigetelések a ház minden részébe.


Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést.


Az Airrock LD ( LD = Low Density, kis testsűrűség) lemezek elsősorban a magastetők szarufák közötti – Deltarock lemezekkel készült – hőszigetelésének szarufákon belüli kiegészítő hőszigeteléseként, illetve nem járható padlásfödémek, zárófödémek hőszigeteléséhez ajánlható. Különösen kedvező az. Mindegyik kiváló minőségű hő és hangszigetelő kőzetgyapot.


Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. A Rockwoll Airrock LD lemezek elsősorban a magastetők szarufák közötti hőszigetelésének szarufákon belüli kiegészítő hőszigeteléseként. A felületfolytonos párazáró fóliát kétoldalú ragasztószalaggal rögzítjük a már elhelyezett DELTAROCK szarufák közötti, és AIRROCK LD kiegészítő kőzetgyapot h. Magastetôkhöz – szarufák alá, nem járható padlásfödémekre, szerelt gipszkarton válaszfalakba.


Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Kőzetgyapot kategóriában. A Lang Építőanyag Kereskedés kínálata Airrock LD , Hő- és hangszigetelés kategóriában: × Az építőanyagok forrása Akciós kiadványok Tudástár Fontos információk Letölthető dokumentumok Magunkról Akciók.


Termékek Falazóelemek, falb. Magastetőkhöz – szarufák alá, nem járható padlásfödémekre,szerelt gipszkarton válaszfalakba. Vásárlás: Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag árak, eladó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyagok. Akciós Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag termékek, Ásványi és üvegszálas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések