2016. december 30., péntek

Színes üveg

Az színes üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Felújít, vagy újat épít ? A megoldás: színes dekor üveg , festett üveg ! Konyhába, vagy fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk. A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható.


Manapság már nagyon sok esetben helyettesítjük a csempét színes üvegekkel ami esztétikailag szép, dekoratív és könnyen tisztítható.

A skála elég széles színekben létezik és könnyen megmunkálható az üveg illetve ajzat furatokat is teszünk ami teljes takarásban van és rácsavarozható az üveg felületre. Színes festett üveg ! Használhatjuk nappali, konyha, fürdőszoba falburkolására. Bútorok üvegezésére, díszítésére. Dekorüveg, színes üveg Az üveg építészeti felhasználása az anyag kedvező tulajdonságai és esztétikus megjelenése következtében igen széleskörű.


Sokrétű felhasználási lehetősége miatt mára az építészet egyik legfontosabb anyagává vált. Savmart üveg , színes savmart üveg. A savmart üveg matt, fényáteresztő, jellemzően átlátszatlan, sima felületű.


Sima üvegből 3-10mm-ig.

Köszöntelek az oldalamon! Weboldalamon egyedi, kézzel készített ékszereimet találod meg. A színes üveg színét mi adja?


Egy kis információ, mitől , milyen színű lesz az üveg , ami örökkön örökké folyik, de olyan lassan, amihez a mi időnk túl kevés…. Bármekkora felület lefedhető a segítségével. Festett üveg falburkolatok. Nincs szükség kompromisszumra, Ön bármilyen színű üveg falburkolatot választhat!


A festett üveg esetében a választott szín pontosan. Dönthetünk, a festett színes üveg konyhai hátfal mellett, de igen népszerű a nyomtatott üveg konyhai hátfal is. Lehetőségek: LACOBEL típusú, gyárilag festett mm vastag üvegek. Ezek a Lacobel üvegek vagy mm vastagságú float üvegből készülnek oly módon, hogy az üveg egyik oldalt festék, majd ezután lakk réteggel látják el. Mindez garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, a könnyű karbantartást és az időállóságot.


Fürdőszoba falai is készülhetnek üvegből, nagyon trendi fürdőszoba a hálószobában, abszolút kristáytiszta üvegfal megoldással. Kristálytiszta üveget és funkcionális zuhanyüveget javaslunk. Az egyedileg festett, edzett üveg egyedi áron (szereléssel együtt). Kedvelt szerelési helye a színes üvegeknek a konyhai fal szekrény és pult között, teljes megmunkálással ajzat furatokkal mm átmérővel akár kettes vagy hármas kivágással is. Ellenállás nedvességgel szemben - az üveg nem adja át a víz, így a megfelelő telepítés ólomüveg mennyezet hoz létre további vízszigetelő telephelyén.


Esztétika - az utolsó tétel a listán, hanem azért, mert a magas esztétikai, sokan inkább telepíteni az ólomüveg mennyezet otthon. A különböző színekben, formákban.

A kerámia csempét akár teljes egészében, vagy részben kiválthatjuk dekor, ún. Az üveg újrahasznosítása: Az üveggyárakban a hulladéküveget újra beolvasztják és üveget készítenek belőle. Palackáruház, pálinkás üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések