2016. december 22., csütörtök

Balázs bútor

Akciós, olcsó ágyak, ágykeretek, egyedi késztésű bútorok, az Ön igényei szerint, Budapesten és környékén házhozszálltással. A gurulós ágyneműtartó fiókok bármelyik szabvány ágyunkhoz. Megközelítés: Gyalogosan: BKV-val MÖrs vezér tértől 15.


Akciós, olcsó borovi fenyő és bükk ágykeretek nagy választékban Budapesten és környékén házhozszállítással. Magyar fenyő és bükk ágyak és bútorok nagy választékat forgalmazó bolt.

Minőségi egyedi fenyőbútor a woodszer-től. Megoldást nyújtunk fenyőbútorral kapcsolatos igényeire, legyen szó akár irodabútor, akár fenyőbútor készítésről. Készülhet borovi fenyőből vagy bükkből. Béci ágy – ágynemű tartós. Tömör fa ágykeret kedvelők figyelem!


Nyerd meg Te az ágykeretet! Natúr bükk fa, selyemfényű lakkozással.

Kérhető pácolással is, felár ellenében. Régiesebb hatású motívumkincse és a nevéhez kötött hasonló festésű tárgyak alapján a tálast feltehetően id. Rational bemutatófőzés! Közel éve foglalkozunk egyedi asztalostermékek készítésével.


Balázs Pál, vagy ifj. Hiszünk abban, hogy egy otthon harmóniájának megteremtésében nagy szerepe van a bútoroknak. Otthonainkban az egyik leggyakrabban használt helyiség a nappali, ezért a legmeghatározóbb bútordarab a lakásban a szekrénysor. Lehet elemes vagy egybeépített, nyitott, vitrines vagy zárt ajtós. RS Bútor Budapesten és Budaörsön!


Soproni cég - Bútor Válogatott Soproni cég - Bútor linkek, Soproni cég - Bútor témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Fa-Generál Épület és bútorasztalos Kft. Fenyő Kerti Bútor. Olcsón szeretnék vásárolni.


Utolsó vevő: Veronika, Menjen az ajánlatok kiválasztásához Keresse meg a bútorokat Tedd be a kosárba, és küldje be. Oldalunkon több szűrési szempont megadásával asztalos közül választhat.

Asztalos szaknévsor. Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön árajánlatot is kérhet az asztalosoktól. Minden szekrényünket lehet lapszerelt változatban rendelni a praktikus szállíthatóság miatt. Felületkezelés: lakkozott, pácolt, nyers (utólagos pácolás).


A belső kialakítás szerint választható polcos vagy akasztós kivitelben is. Több típusnál kérhető szekrénymagasító elem. A termékeknél feltüntetett méretezés sorrendje a következő: szélesség x mélység x.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések