2017. május 30., kedd

Gerendaházak olcsón

A gerendaházak gerendáit speciális anyagokkal kezeljük le, melynek következtében a gerendaház még ellenállóbb, még erőteljesebb lesz az időjárás-, de a tűz ellen is. Tűz ellen minden egyes gerendaháznál kiemelten védekezünk! A gerendákat olyan folyadékkal itatjuk, ami megvédi a fát az égéstől. RÖNK ÉS GERENDAHÁZAK FA LÉPCSŐÉPÍTÉSE A megrendelő elképzeléseinek megfelelően bármilyen típusú lépcsőzet kialakítását vállaljuk. A legesztétikusabb a természetes anyagok használata.


Rendkívül tetszetős a kovácsoltvas és fa ötvözete, de akár rönkből is tudunk lépcsőt készíteni.

Viszonylag gyorsan elkészíthetőek és meglepően tartósak. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat! Cégünk orosz és újabban finn gerenda-, rönk-, ragasztott gerenda-, kézi faragású rönk-, valamint könnyűszerkezetes házak építésével foglalkozik. Egyedi faház, rönkház, gerendaház készítése 3D látványterv alapján!


Egy tulajdonosa van, mely az igazgatói teendőket is ellátja. A cédrus gerendaházak külső nyílászárói Lakóépületekbe üvegrétegű, mm profilvastagságú minőségi fa nyílászárókat építünk be, melyek változatos megjelenésűek és színűek lehetnek, kiegészíthetők professzionális zsalugáterekkel és szúnyoghálókkal. A mobilházak előre legyártott lakhatás céljára készült építmények.


A gyártó cégek elsősorban nyaralónak, illetve hétvégi háznak tervezték, azonban az újabb mobilház modellek már alkalmasak egész éves használatra is.

Fontosabb termékeink: faházak, gerezdelt, blockhaus típusú gerendaházak , könnyűszerkezetes lakóházak, hétvégi házak, tetőszerkezetek, kerti kisházak. Ahogy az alaprajzon is látszik, a teraszról a nappaliba lépünk, melyből a ház minden más helyisége, egy konyha, egy fürdőszoba, két háló és egy társalgó nyílik. Külső falak: 90mm GERENDA fal. Födé- 20mm hajópadló , fa födémszerkezet - gyalult látszó födém gerendák.


Cégünk több mint éve a helyi hagyományokra és tudásra alapozva faházak, hétvégi házak, lakóházak, gerendaházak , házikók, kerti faházak, kerti házak, faistállók, istállók, garázsok, fagarázsok, pavilonok, filagóriák, vásárbódékat, kerti bútorok és dézsafürdők gyártásával foglalkozik. Faházak a gyártótól! A gerendaházak alapanyaga északi fenyő, ami Finnországban az extrém időjárási körülmények között igen lassan növekszik, éppen ezért sűrű évgyűrűinek köszönhetően rendkívül ellenálló és rugalmas. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Cégünk fő alapelve, hogy a Finnországban kialakult építőipari jellegzetességeket Magyarországon is megvalósítsa. A pontos, megbízható munkaütemezés, a megadott árak garantált stabilitása, a beépítésre kerülő anyagok származásának és első osztályú minőségének garantálása teszi lehetővé, hogy ügyfeleink ne teherként, hanem örömteli. Hőszigetelt hétvégi faház építés előregyártott elemekből. Egy magántőkével rendelkező kereskedelmi társaság vagyunk, amelynek fő tevékenységi területe a fafeldolgozás, gerendaházak és faházak epítése. Székhelyünk és a termelést biztositó műhelyeink is Gyergyócsomafalván találhatóak, Hargita megyében, Erdélyben.


Milyen kezelés kérhető a faházhoz? A külső kezelés egy Milesi márkájú vékony lazúros kezelést jelent: kívülről, rétegben visszük fel még a műhelyben, a megrendelő által kiválasztott színben, a faház összeszerelése előtt. Vállalkozásom célja, missziója ? Környezetbarát koncepció, energiafelhasználó tudatosság, természet közeliség, magas színvonalú szakmai tudás és kiszolgálás, innovatív minőségű anyagok felhasználásával.


Diósdligeten eladó egy tündéri, mézeskalács házikó hangulatú, szintes, nettó 1nm-es családi ház 3nm-es telekkel, aszfaltozott utcában.

BERGER Házak által vallott természetes anyagfelhasználás törekvéseibe: a fagerendák a fal- és födémszerkezetben, a fa nyílászárók pedig a lakótérben képviselik a természetes anyagok felhasználását előnyben részesítő elképzeléseinket. NB-TIPUSÚ GERENDAHÁZ Ar: 4. Ház tipusa: Tetőteres 2. Kulcsrakész faházak Cégünk úgy az országban, mint külföldön is épít modern, fából készült házakat. Gerendafalak vastagsága: mm 3. Egyre több romániai állampolgár választja a faházakat, mert ezek úgy anyagi szempontból, mint a kivitelezési idő tekintetében is előnyösek. Olcsó ház a Balatonnál nm-es - 3szobás családi házam nagyon olcsón baráti áron eladnám Fejér megyében, a parthoz 4km-re, vagy kisebb lakható ingatlant beszámítanék plusz készpénz ráfizetéssel.


A házak raklapra csomagolva szállíthatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések