2017. május 29., hétfő

Ipari elektronika javítás

Kezdetben kizárólag külföldi partner cégek képviseleteként, majd később egyéni profilok erősítésével, kiépítésével definiálta magát a magyar ipari és szervezeti piacon. Márkafüggetlen ipari elektronikai eszközök javítása, gyártásból kifutott elektronikai termékek javítása, sürgősségi javítás , gyors és szakszerű helyszíni hibaelhárítás, megelőző karbantartás. A dinamikusan fejlődő Győrfi IM Kft. Az elektronikát szigorú minőségi szabványoknak megfelelően tisztítjuk, javítjuk és teszteljük.


Elektronika javítás.

A javítási részleg a hollandiai székhelyen üzemel. A szervizmérnökök a javítást komponens-szinten végzik a legújabb mérő– és tesztberendezésekkel. Tudjon meg többet a javítási és tesztelési folyamatainkról.


Mielőtt úgy dönt, hogy gépéhez, berendezéséhez új modult vásárol, kérjen tőlünk ajánlatot javításra. Bevizsgálási díjat csak akkor számolunk fel, ha a javítás nem járt sikerrel! A legtöbb javítóműhely csak az elektronikus berendezés egyes alkatrészeinek működőképességét tudja ellenőrizni, pedig ez a módszer a programozható eszközöket is tartalmazó elektronikus berendezés esetében gyakran nem ad kielégítő lehetőséget az olyan rejtett hibákra fényt deríteni, amelyek csak az üzemi, ipari környezetben elvégzett tesztek során állapítható meg. Szolgáltatásokat kínálunk a gyártó által megadott eredeti alkatrészekkel és hónapos garanciával.


Felújítási megoldásokat, automatizálást és megelőző karbantartási szolgáltatásokat kínálunk.

Szinte alig található olyan ipari szegmens, ahol a nyers termék megmunkálásához szükséges műveleteket ne modern elektronikus hajtásrendszerek, vezérlőegységek, PLC-k, kijelzők összehangolt. Saját fejlesztésű cnc. Gépek adattábláit, feliratait legyen az műanyag vagy fém. Ipari feliratok készítése.


Műszerdobozok elő és hátlapjait, a csatlakozók helyeinek kimarásával. A rendezvény alkalmával minden résztvevő hölgynek betekintést nyújtunk az ipari elektronika sokrétű. Elromlott a villanysütő? Vagy más elektronikai gond van? Amikor a mozgó alkatrészek nem mozognak, az költséges állásidőt, és nagyon költséges alkatrész- és a gépcserét jelent.


Szinte bármilyen típusú elektronikus ipari eszköz, vezérlőegység javításában segítséget tudunk nyújtani Ön és partnerei számára. Minden javításra átadott eszközt. Monitor, laptop, számítógép, ipari elektronika javítás akár azonnal!


Díjtalan bevizsgálás! Polimer kompresszormotorok (2MW-650kW) egyenáramú hajtásszabályzók relés vezérlésének cseréje PLC-s vezérlésre. Automatikus zsáktöltő berendezés PLC-s hibakeresés javítás.


Olefin üzletág, Tiszaújváros.

Ez időtájt érlelődött az akkori szerény anyagi lehetőségek széljegyzetein Gál Levente azon elképzelése, hogy ha a drága elektronikai eszközök nem vásárolhatóak meg oly könnyen, hát építsünk néhányat ! Multi-fragment Mérnökiroda Kft. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Kérjen árajánlatot Debrecen közelében található ipari elektronika területen dolgozó válallkozásoktól. Az elektromos kapu javítását általában 1-napra, ha a napi szervíz útba beleesik, akkor akár az napra is vállalunk.


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Villanymotorok, szivattyúk tekercselése, javítása, ipari elektronika Budapest Vállalkozásunk célja, Partnereink széleskörű kiszolgálása magas minőségi és műszaki színvonalon. Fő profilunk az egyedi gépvezérlések és célberendezések tervezése és kivitelezése.


Működésünk lefedi az ipar számos szegmensét az áramkör tervezéstől a termék-tesztelési gépeken át a szoftverfejlesztésig. The Art of Medical Diagnostics. Fő tevékenységünk gépek automatizálása , vezérlések és automatikák tervezése, karbantartása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések