2017. május 31., szerda

Önfúró facsavar

A hírek oldalon az önfúró csavarok, önmetsző csavarok, dübelek, műanyag dübelek, fém dübelek, szigetelésrögzítő dübelek, újdonságati árjegyzékeket és letölthető katalógusokat tartalmazza. Facsavar - Állványcsavar. Faszerkezet építő csavar.


Süllyesztett fejű önfúró facsavar 4. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel!

Torx 2 Anemesacél. Aktuális Önfúró facsavar ajánlatok az ÁrGép-en. Csavaráru és rögzítéstechnikai termékek széles választékát kínálja áruházunk , nyíregyházi üzletünk valamint csavar nagykereskedésünk. Folyamatosan bővül választékban és minőségben kínálatunk.


Lemezcsavarok és önfúró csavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében, de nem tárolnak személyes információkat, adatokat.

Csavar, Kötőelem, Vasműszakibolt - webáruház. Hasonlítsa össze az árakat! Készleten van süllyesztett fejű, Hatlapfejű és D-fejű. Felületkezelés: Horganyzott. A Dobó Trade Kft a SEA (francia) import csiszolóanyagok kizárólagos forgalmazója, egyéb csiszolóanyagok, vágókorongok, csavarok, kötőelemek, kézi és kerti szerszámok nagykereskedése.


Az önfúró csavar egy munkaművelettel fúr, menetet vág és csavaroz. A rögzítési feladat szakszerű szereléséhez mindenképpen csavar-behajtó gépet kell használnunk. A fúrógépek nem alkalmasak ilyen típusú feladatokra, hiszen azokon nincs nyomatékállítási és mélységhatárolási lehetőség. A problémamentes szereléshez elengedhetetlen a mélységhatároló.


Nagy teljesítményű. A MaxxFast termékválaszték csúcsminőségű önfúró kötőelemeket kínál. Egyetlen lépéssel kifúrjuk a megfelelő magfúratot, kialakítjuk a menetet és a szerkezeti elemeket. Gipszkarton csavarok famenetes, fémmenetes, önfúró kivitelben. A minőségre sem lesz panasz, hiszen kizárólag megbízható.


Förch Kereskedelmi Kft Börgöndi út 14. Székesfehérvár Magyarország.

Description Reviews (0) Description. Rögzítéstechnikai alkatrész napelemekhez. Szarufa csavar, kampó rögzítéséhez. A német KSystems a világ egy. A legnépszerűbb IP kamera gyártók termékeit megtekintheti és megvásárolhatja melyek megbízhatóságuknak, előnyüknek és kedvező áruknak köszönhetően manapság egyre elterjedtebbek a vállalati és otthoni felhasználók.


A csavarok típusa a tetőszerkezet anyagától függ. Fémszerkezethez hatlapfejű önfúró lemezcsavar, faszerkezethez facsavar ajánlott. A hosszabb élettartamhoz használjon rozsdamentes acél vagy horganyzott csavarokat.


Webáruházunkat csak regisztrált partnereink használhatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések