2017. május 23., kedd

Expandált

Let us Create the Perfect Weekend for you. A hatszög szemű expandált lemez leginkább csúszásmentes járófelület, lépcső, vagy pihenő készítésénél használatos. Gépek melletti járdák, feljárók, padlók tipikus anyaga.


Autópálya hidak légréseinek lefedésénél is alkalmazzák. Az expandált lemezek felhasználási lehetőségei jelentős mértékben kiszélesedtek az elmúlt időszakban. Korábban főleg ipari jellegű területeken, többek között rácsok, szűrők gyártásánál használták ki a kedvező tulajdonságait. Porszűrésre használt fémszűrők rétegeit olajozni kell keretbe helyezés után, vagy beépítés előtt. Ezeket a szűrőket inox kivitelben is gyártjuk.


Expandált polisztirol. AUSTROTHERM külső valamint beltéri hőszigetelő anyagok expandált fehér polisztirolhab termékek. A polisztirolhab alapanyaga a kőolaj­ból előállított polimerizált sztirolgyöngy, amely hajtógázt és a hab tulajdonsága­it befolyásoló egyéb adalék anyagokat tartalmaz. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű.


Expandált

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab lépéshang-szigetelő anyagok az épületek födémszerkezeteinek hatékony lépéshang-gátlás javulását teszik lehetővé. A zárt cellás gyöngyökből felépülő anyag -a nyugvó levegő, ami az egyik legtermészetesebb, és a legjobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező anyag. Rendezés: Grafilit SF. Erősítés nélküli tiszta grafit tábla.


AISI 316-os laminált rozsdamentes acéllappal erősített grafit tábla. Hűvös design a téli sportok kedvelőinek Snowboard-shop rombusz szemformájú expandált lemezzel A kezeletlen expandált lemeznek különleges optikai hatása van,. A leggyakrabban felhasznált, bel- és kültéri alkalmazásra szánt expandált lemez. Előnye a több célra való alkalmazhatóság, a nagyfokú légáteresztés és a biztonságos használat, de mindemellett nem elhanyagolható szempont az esztétikus külseje sem. Minden követelménynek megfelel az ipari és építészeti célú.


Expandált

Anyaga 1 -ban természetes, környezetbarát és fenntartható. Szélsőséges környezeti körülmények között is, mint havas, jeges,zsíros és olajos felületekszavatolják a csúszásmentességet és a lépésbiztonságot. Ft ( áfával) Számlázási egység: mAnyag méret: x 5m Anyag vastagság: 30mm Hordozóréteg: parafa Kiszerelés: 5mGarancia: 30év. A leggyakoribb módszer a készítmény lebomlanak, és ezzel egyidejűleg nyúlik anyagot egy mozgás.


Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Az expandált hablemez tulajdonsága az idő múlásával nem romlik, nem korhad és nem rothad el. Azomban tulajdonságai közé tartozik az a tény is, hogy az EPS hablemez, közvetlen nafény hatására (UV) szerkezete romlik, besárgúl a felülete porolódik és anyagszerkezetében rideg lesz. Hosszabb időn át napon tárolt termék.


Expandált

Az expandált polisztirolhab azaz EPS hőszigetelés alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, ami habosító anyagot és égéskésleltető összetvőt tartalmaz. A túlnyomórészt levegőből álló () polisztirol anyag rendkívül jó hőszigetelő képességű, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes. EPS azaz expandált polisztirol lemez épületek külső hőszigetelésére szolgál a. Ez a legolcsóbb homlokzati hőszigetelő anyag. A kőzetgyapot és az üveggyapot a rostokon megkötött levegővel hőszigetel.


Ez utóbbi szálas hőszigetelő anyagok légáteresztő képessége igen jó, magasan a legjobb hangszigetelő és hőszigetelő. Felhasználási területtől függően előfordulhat, hogy az anyag vastagságára kell vasalni az expandált lemezt. Vasalás után az expandált lemez vastagsága a gyártáshoz használt lemez (kiindulási) lemezvastagságának felel meg.


Expandált

A lapított expandált lemez ugyan esztétikusabb, azonban veszít teherbíró képességéből. Kötegelés, csomagolás. Szigetelő anyagok - utólagos épület homlokzati szigeteléshez termékek, típusok, leírások, árak.


Az utólagos épület szigetelés történhet különböző homlokzati szigetelőanyagokkal, a legelterjedtebb típus még mindig az expandált polisztirol lapok, ezek közül is az EPS-80-as homlokzati polisztirol, az ára és felhasználási egyszerűsége miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések