2017. május 5., péntek

Hőtükör kandalló mögé

Kicsit hosszabban részhez pedig Adamkó Feritől kaptam segítséget, aki az ügyesotthon egyik tulajdonosa. Ezek után bátran merem ajánlani, hogy tegyenek hőtükröt a radiátor mögé , mert ezzel is lehet spórolni a fűtésszámlán, és növeli a lakás komfortérzetét. Szintén ezen segít, ha a radiátor tetejét esztétikus fedlappal letakarjuk. A fűtőtest mögé helyezett Solflex hőtükör csökkenti a fal felmelegedését, a ráirányuló hősugarakat visszaveri.


Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy ahol az alumínium.

A radiátor mögött a fal felmelegszik, ez hőelvonást okoz, azonban a radiátor mögé helyezett SOLFLEX hőtükör csökkenti a fal felmelegedését, a ráirányuló hősugarakat visszaveri a fűtendő térbe. Konvektor mögé a SOLFLEX tűzgátló lap alkalmazható. Kandalló mögé rakható. A hőtükör fóliát olyan radiátor mögé érdemes tenni, mely utcafronti falnál helyezkedik el.


Egyetlen tárgy, amivel ezreket spórolhatsz a fűtésszámlán A hőszigetelő ablakfólia is segít a lakásban tartani a meleget: nézd meg a képeket, megmutatjuk, hogyan kell felragasztani! Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Hőtükör - Gyakori kérdések a témában. SOLFLEX TŰZGÁTLÓ LAP 55XCM TŰZHELY MELLÉ és még termék közül választhat a kategóriában.


SOLFEX HŐTÜKÖR HABTEKERCS 5X6M, SOLFLEX LÉLEGZŐ,PÁRAÁTER.

Akár egynapos határidővel is vállaljuk új kandalló építését és beüzemelését. A gyors munka természetesen nem mehet a minőség rovására, hiszen kiváló szakembereink, valamint a prémium alapanyagok garanciát jelentenek a tökéletes végeredményre. Láttam én is hogy használnak ilyen táblákat a kandalló mögé , ha rá akarod tolni egészen a falra. Máshol nem láttam hogy használnák pl. Igazából nem láttam jelét annak hogy gond lenne a kandalló mögé rakott ytonggal, bár ott is van kb 5cm légrés is, tehát nincsen rátolva teljesen.


Cégünk megoldást kinál azon Ügyfelek részére, akik alternativát keresnek a gázfűtésre. Legyen szó Pellet vagy fatűzelésről, kazán, kandalló , vagy kályháról. Tudna valaki segíteni abban, hogy ez a hőtükör hasznos dolog-e vagy.


Persze nedves köznyezuetre létezik páraáteresztő kivitelű hőtükör fólia is. Olcsó eladó új és használt hőtükör fólia ragasztó. Ha hővisszaverő anyagot, hőtükröt (habszivacsra kasírozott alumíniumfólia) helyeztünk a radiátor mögé , a sugárzás visszaverődik a radiátor mögül a szobába. A hőtükröket gyakran olyan helyekre is ajánlják, ahol teljesen hatástalan, ilyen például a padlófűtésekhez javasolt hőtükör.


Ebben az esetben légrés, az. Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként. Mikor a kandalló építését terveztem, sok hasonló oladalon kerestem képeket, tippeket. A képek keresése során láttam, hogy sok kandalló szinte a parkettára, laminált lapra van ráépítve.


Igaz a képeken annyira nem látszik, de valami van alatta. Lehet, hogy vas lemez,nem tudom de meleg igízából nem éri a parkettát, inkább.

Ki ne nézne mosolyogva egy szürke, hideg téli estén a kandallóban ropogó, meleg, hangulatos, a szobát megvilágító tűzre? Persze egy negyedik emeleti panellakásban erre semmi esély nincs. Horzitzky Klára Pécsett felvette a kesztyűt, és épített egy olyan bútordarabot, amely hasonló élményt nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések