2017. május 12., péntek

Internorm katalógus

Az oldalunk használatának megkönnyítésére cookie-kat használunk. Az akció a standard színekre vonatkozik. A bejárati ajtóra az akció nem vonatkozik).


Mindemellett választhatunk olyan ajtószárnyat is, hogy a szárny kifelé nyíljon. Ebben az esetben az ajtószárny zárható kivitelű lehet. Ez a variáció különösen alkalmas lehet a szabadon megközelíthető teraszoknál és erkélyeknél.

Internorm _Fa_alumínium ablakok és ajtók szakértője. A Cookie beállításait bármikor módosíthatja. Európa piacvezető ablakgyártója élen jár az innováció és minőség terén, mindezt bizonyítja a több mint éves hagyomány és tapasztalat, valamint a több mint 2millió legyártott ablak és ajtó. A modern üvegépítészet új életérzést teremt.


A falak varázsütésre eltűnnek, az üvegek kötik össze a belső tereket a körülölelő természettel. Vissza az ajtó-ablak-nyílászáró katalógus gyűjtemény kezdőlapjára. Az oldalon található termékek értékesítésével kapcsolatban keresse fel a katalógusok oldalain található cégeket. További hírek és ismertetők.


A lakberendező és a műszaki vezető kreatív megoldásával azonban ez az akadály is elhárult.

Végül az üvegbetétekkel. Fa és műanyag ablak, bejárati ajtó és beltéri ajtó akciós áron. Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés. Itt csupán a lehetőségek egy kis szeletét mutatjuk meg ajánlásként.


Még több színt a 120. I LA6FI5NÉZETEK Az ambiente ablakok lekerekített élei a belső oldalon harmonikus megjelenést kölcsönöznek. A kiváló hőszigetelés és az üvegek körül körbefutó ragasztás meggyőző érvek.


A szárnyak és tokok lekerekített éleinek harmonikus designja minden térben hangulatos. A KF 3a külső alumínium. Piaci sikerünk titka az állandó fejlesztés iránti elkötelezettség, jövőbe mutató technika és a legmodernebb design alkalmazása.


A vásárlói igények magas szintű kielégítése és a szolgáltatásaink széleskörű kínálata biztosítják a cég hosszú távú sikerét. Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. Abban az esetben, ha nem az egész szerkezetet, csak az üveget szeretné cserélni, valóban problémát okozhat, ugyanis a régi profil és a régi vasalat nem bírja el a többletsúlyt.


Az INTERNORM nyílászáró csalá valamint Schlotterer árnyékolástechnikai termékek értékesítésével, illetve a tervezés és a kivitelezés fázisaiban műszaki tanácsadással segítjük ügyfeleinket, és képzett szakembereinkkel beépítési szolgáltatást nyújtunk. Műanyag és alumínium – a tökéletes páros. Az ablak számos színe és a különféle designok mellett kiemelkedő műszaki megoldást is kínál - mint például az I-tec Szellőztetés.


Megjegyzés: A műszerdoboz valamilyen védettségi osztályának biztosításához FIP-előlapokat vagy első ajtókat kell használni.

A műanyag-alu ablakokat pontosan az ön által. Az EMC-védelem biztosítására a felületeket elektromosan vezető alumínium- vagy vörösréz-lakkal kell bevonni. A VELUX CAD használatával VELUX tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és kiegészítőket helyezhet el pontosan és gyorsan a rajzon.


A tervezést egyszerű párbeszédpanelek, automatikusan megjelenő kódszámok, előre elkészített csomópontok és más hasonló eszközök segítik. A stílusos otthonteremtés ötlettára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések