2017. május 16., kedd

Flower szőnyeg

Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! Elegáns világosbézs színű, indamintás szőnyeg. Kecses indamintáival romantikus hangulatot teremt nappalijában, de hálószobáját is egyedivé varázsolja a különleges szín- és mintavilágnak köszönhetően. Minden Tulipo szőnyeg egyedi kidolgozású, így az egyes.


Már nincs kínálatban. Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz. Biztonságos kiszállítás, 1. FLOWER Üdítő virágmintás szőnyeg , amivel igazán romantikussá teheted otthonod.


A szőnyeg szines, virág mintával, 1 polipropilénből készült. De nyugodtan teheted más helyiségekbe is, a dohányzóasztalhoz, kanapéhoz vagy éppen az ágyadhoz. Részletek Üzlethez. Lavender fokozottan ellenálló konyhai szőnyeg ,. Alapvetően a gyapjúszőnyeg a legtartósabb, legstrapabíróbb szőnyeg ! Kész Sötétítő dekor pink flower 300x250cm függöny, Kész ,fix méretezésű sötétítő függőny behuzóval Önnek már csak fel kell helyezni a kiválasztott helyiségbe Kllaszikus kivitelezésben.


Mérete: 2db 150x250cm Szélesség: 150cm 2db Magasság: 250cm 2db A függöny minőségi anyagból készült. Egy igazi hölgy szobájából nem hiányozhat ez a darab. Vásárlás: Szőnyeg árak, eladó Szőnyegek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Szőnyeg termékek, Szőnyeg márkák. Kiváló minőségű acryl gyerekszőnyeg. Budapest, Budafoki út 183. Thumbs up if you would like to try this! I had so much fun making this rug and my dog seems to love it!


Paisley Home - prémium minőség, legjobb árak, rövid szállítási idő. Crochet this beautiful area rug to brighten up any room in your house! Bármilyen minőségű és színű fonalat felhasználhatunk hozzá, a lényeg, hogy vastag és strapabíró legyen. Horgolt spirális szőnyeg. Ebben a bejegyzésemben legújabb munkámat, egy horgolt szőnyeget mutatok be.


Látványos színein túl a mintája is érdekes: három színű spirálból áll, az alakja pedig egy tengeri csigára emlékeztet (ez egy tipikus szabadhorgolás, freeform crochet-motívum). William Morris szőnyegek teljes választéka. Korlátozott mennyiség.


Flower River Blue Szőnyeg 122x1cm. Bougari Beach Szőnyeg 120x1cm. Izar Rhombus Szőnyeg 140x2cm. Justyna Ivory Szőnyeg 62x2cm. A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént.


A választék óriási. Szín: barna, piros. Tekíntse meg a heti ajánlatokat a Vivre-n. A szállításról mi gondoskodunk. Xénia Bézs Barna Nyírt szőnyeg 1x 2cm.


Hozzájárulok az adataim kez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések