2017. május 5., péntek

Clip fix üveg képkeret

Clip fix üveg képkeret 50xcm. A legolcsóbb keretezési forma. Az alap verziót mm-es csiszolt üveggel, mm-es mdf hátlappal készítjük.


A nagyobb méreteket biztonsági akasztóval szereljük. Készülhet még antireflexiós, (tükröződés mentes) üveggel, plexivel és antireflex plexivel. A pattintós képtartó (klipsz képkeret ) egy faros lemezből és egy üveglapból áll, melyeket fémkapcsok tartanak össze és egyben a felakasztás funkcióját is ellátják.


Vízszintes, Papír-Írószer, Fotócikk, Mobil energia forrás, villamossági termékek. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás! TÖRÉKENY TERMÉK-EMELT SZÁLLÍTÁSI DÍJ!


Válassza a kevésbé törékeny plexiüveges képkereteinket. HAMA clip - fix keret 18x24. Web áruházunk kínálata: kész képkeretek, egyedi képkeretek, képfüggesztő rendszerek, vakrámák, paszpartuk, poszterek, ajándék ötletek.


Képkeretbolt - Üdvözöljük a képkeretezés világában! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Szolgáltatások Információ Hírlevél Cégeknek Ügyfélszolgálat Áruházam. Keret nélküli fényképtartó. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Klasszikus csatos üveg l-es űrtartalommal az élelmiszerek tárolására, lisztek vagy befőttek tárolására. Az Orion üveg szilikon tömítéssel rendelkezik a szivárgás és a levegő behatolása ellen egy huzalzárral. Termék értékeléshez és vevői vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be itt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kép a farost és az üveg közé kerül.


This feature is not available right now. Please try again later. Digitális fényképezőgépek szakértőktől olcsón hivatalos forrásból! Az online webáruház rengeteg információt rejt, szakértőink fotósüzletünkben személyesen, vagy telefonon is várják kérdéseiket. A tél varazslatosan szép napsütésben.


Csodáld a telet és hallgasd a zenét. ROSSINI A TOLVAJ SZARKA - LA GAZZA LADRA. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip.


Egy nagyon eredeti, saját kezűleg elkészíthető ajándék, olcsó tartozék felhasználásával. Hozzávalók:Batikolt csomagolópapír, a virágkötők használják. CLIP - FIX képkeret. Legjobbra értékelt.


Hama Kereskedelmi Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések