2016. november 28., hétfő

Gerenda 15x15

A fűrészárú kezelése: Rovar és gombakárosítók ellen történik. Remmers Adolit BQ faanyagvédőszerrel áztatásos módszerrel. A fa gerendák nagy méretválasztékban készülnek, akár impregnált kivitelben is. A főoldalon lévő faanyag kalkulátor megkönnyíti a különböző faanyagok összegzését.


Fűrészáru fenyő gerenda egységes I. Nem csak akciós termék érdekel.

Ennél fogva a Hasslacher által így ellenőrzött KVH gerenda sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint az egy darabból álló építő gerenda. Ezen túlmenően a szokványos szortírozási eljárásokkal ez idáig fel nem ismerhető belső- és fagyrepedések, fakitermelési károk és egyéb fahibák is feltárhatóak, és az érintett darabok kiválogatásra kerülnek. Könnyűszerkezetes épületek, fa tartóoszlopai ahol a gyorsaság és a minőség is egyaránt lényeges.


Pergolák, garázsok, belső térelválasztók és galériák építéséhez. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Deszka, tetöléc, gerenda , palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.


Kínálatunkban megtalálható építőipari faanyagok: tetőléc, deszka, palló, gerenda. Palló (lucfenyő fűrészáru cm) A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I.

ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Ugyanez a kérdés a 10×10-es fenyő oszlopra is. Ha afelett a gerenda felett ugrálnak, akkor meg se rezzen semmi. Számolja ki azonnal mennyibe kerül nálunk a fűrészáru amire.


Gerenda , szarufa, deszka, léc és más faanyagok árkalkulátora. Antik palló, deszka. Lugas bontott fából. Csiszolt akác oszlop. Kerti játék csiszo.


Vörösfenyő fűrészáru a minőség szerelmeseinek. A vörösfenyő kíváló minőségű tulajdonságokkal rendelkező fenyőféle, magas gyantatartalma miatt rendkívűl hosszú az időtállósága szinte megegyezik a kemény fákkal, fajsúlya viszont könnyebb emiatt ideális tetőszerkezetek, autóbeállók, tárolók, kerti faházak alapanyagaként. Az akác rönk gatter fűrészen történő felvágása után kiválogatjuk az esztétikus kerítés építésére alkalmas deszkákat (minimális méretű és számú göcs) és azokat tető alatt hézagléc közé rakva előszárítjuk. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Járatos gerenda méreteink: x 10cm 4m – 6m x 12cm 4m – 6m x 15cm 4m – 6m x 15cm 4m – 8m x 15cm 4m – 8m. Emellett rövid határidővel tudjuk biztosítani vevőink számára a nem járatos keresztmetszetű, illetve hosszúságú, extra árukat is. A gerenda válogatása esetén felárat számítunk fel!


Kiválóan alkalmas előtetők, látszó szerkezetek építéséhez. Kérheti gyalulva, láng- és gombamentesítve.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket. Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá. A faáru rögzítéséhez, beépítéséhez szükséges oszloptartókat és vasalatokat kínálunk kedvező áron széles választékban. Az oszloptartók és vasalatok mindegyike galvanizált, rozsdamentes anyagok.


Faösszekötő vasalatok, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések