2016. november 28., hétfő

Dekor gipsz

Gipsz Jakab a lakberendezés és a dekoráció királya. Nálunk megtalálod a tökéletes otthoni dekoráció építőkockáit. Vászonkép, mdf falpanel, otthon dekor , minden, amellyel varázslatossá teheted a lakberendezést. Teremtsd meg a tökéletes otthoni közeget magadnak!


A Dema Design Masters Kft.

Családi vállalkozásként több mint éve foglalkozunk gipsz stukkó elemek gyártásával, tervezésével és szerelésével, valamint ehhez szorosan kapcsolódó klasszikus és funkcionális gipszkarton felületek kialakításával. Hajdú-Bihar megyei családi vállalkozásunk egyedi, igényes kültéri, beltéri díszek, stukkó, gipszstukkók és egyéb gipsz és stukkó termékek készítését vállalja. A Boranita- Dekor Kft. Garantáltan minőségi kül és beltéri díszek, dekorációk!


Mindig kerestem az igazán egyedi lakberendezési megoldásokat. Minden alkalommal az első utam ide vezet, ha új dekor ötletet szeretnék megvalósítani. Az esetek nagy részében, már itt sikerül ihletet kapnom, milyen dekorációt szeretnék használni.


Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház!

Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! Csak az akciós termékek. Oldalanként MADRID BELTÉRI FALBURKOLÓ 50X15X5CM.


A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet.


Gipsz termékek Válogasson kedvére gipsz , xps profil és egyéb termékeink közül! Almási Stúdió - Műkő és gipsz munkák Braun József gipszesmester - Bp Dema Dekor - Gipsz stukkó gyártás Dóm díszítőszobrászat Épületdíszek polisztirolból Gadeko - Polisztirol és gipsz Gipsz díszek webáruháza - Budapest Hundekor habdíszek Kőházy-Tradíció - Glett, poráruk Kő-Sejk Kft - Gipsz , műkő, beton. Showing all Gipsz profilok. A természetes és a dekor burkolatoknak is vannak előnyei – a hagyományos tégla és kőburkolatok hatása erőteljesebb, de az anyag súlyosabb, a nehéz lapokhoz komoly szakértelemmel rendelkező burkolót válasszunk és az ár is magasabb.


A felületek is fontosak, a gipszkarton szerkezetek pl. Spring is finally here and we are marking the occasion with up to off. A weboldalunk Cookie-kat, úgynevezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Egyedi gipsz és polisztirol díszítőelemeket is meg tudunk valósítani. Ha nem talált olyan terméket, amit szeretne vagy tetszene, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal “kapcsolat” mezőjén keresztül, vagy telefonon, e-mailben!


Szobafestő Attila: Beltéri dekorációs ötletek Szobafestő Attila.

Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed Unsubscribe 9. A stukkók és díszlécek változatos módjait kínálják a lakásdíszítésnek. Habár az egykori gipszből készült stukkókat mára felváltották a habkönnyű polisztirol és hungarocell termékek, ugyanazt a lenyűgöző hatást lehet velük elérni dekorációs elemként.


Falburkoló panel és tábla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések