2016. november 16., szerda

Utánfutó kölcsönzés obi

Semmi gond - vigye haza utánfutóval! Az OBI legtöbb áruházában órás időtartamra ingyenesen és kaució nélkül kölcsönözhet utánfutót. OBI áruházak a közelben: Még több áruház megjelenítése Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk átvenni a bevásárlókosár, a bevásárlólista vagy a termékösszehasonlítás meglévő adatait, ha áruházat változtat. Ne feledje magával hozni érvényes személyazonosító igazolványát, lakcím kártyáját és jogosítványát. Utánfutó bérlés, kölcsönzés.


Ft, külföldi utazás esetén 30. Ft időtartamtól függően. Az Ön OBI áruháza Gyöngyös széles választékot kínál az Építés, Lakáskultúra, Műszaki és Kert területekről az Ön számára.


A raktáron lévő járműveket még aznap (kb. 2óra múlva) forgalomba helyezve átadjuk. Saját tipusbizonyítványokkal rendelkezünk, ezáltal az átadási idő jelentősen lerövidül. Csónakszállító illetve háztáji utánfutó szinte mindig van készleten!


Utánfutó kölcsönzés obi

Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl. OBI kertészetben mutatunk be. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Ft letéti díj megfizetése mellett. A díjmentes kölcsönzés feltételei: - a vásárló személyautóval nem elszállítható mennyiségű árut vásárolt az áruházban - a vásárló az utánfutót csak az áruházban vásárolt áru elszállítására használhatja,. Köszöntjük a Kölcsön Taliga Kft. Célunk, hogy bérlőinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.


E cél megvalósításához, utánfutó kölcsönzőnk a lehető legszélesebb választékot kínálja Önnek a XV. Trigano 2D2utánfutó a l. Budapest, Régi Fóti út 26. Béreljen utánfutót az Ön igényeinek megfelelően a város és a környék legjobb árain! Az utánfutók, trélerek méretét, paramétereit megtekintheti külön lapokon. A kölcsönözhetô termékek kaució és kölcsönzési díj megfizetése ellenében vehetôk igénybe.


Ahogy Önnek praktikusabb! Tulajdonos neve: Szöllős Istvánné egyéni vállalkozó. Remélem felkeltettük érdeklődését és örömmel várjuk a jelentkezését Az összes utánfutóra kiváltottuk az éves PEST megyei autópálya-matricát. Nekem utánfutó helyett az a megoldásom, hogy van egy családi mondeo kombink, ott a hátsó ülést előre hajtva simán elviszem benne az egyszemélyes gipszkarton lapot, egyszárnyas ajtót, léceket, deszkákat. Legalább két köbméter befér, talán még több is mint egy átlag utánfutó.


Amennyiben nagyobb mennyiséget vásárolt, ingyenesen biztosítjuk az utánfutó kölcsönzését, hogy a nálunk vásárolt termékeket elszállíthassa. Bővebb felvilágosítást az Ön BAUHAUS szakáruházában az Információnál kaphat. Az U-Flotta Közúti Szállítást Segítő Kft. Nos, ha az OBI -ban vásárolsz, három órára kérhetsz ingyen egy utánfutót , amivel haza tudod vinni a megvásárolt termékeket.


Látogassa meg a Profirent gépkölcsönző Árlista aloldalát. Béreljen munkagépet, munkaeszközt, vagy szerszámot a Profirenttől! Go for shopping to neighbours.


A legjobb helyen jár: árufuvarozásban szerzett több évtizedes tapaasztalattal, rugalmasan és gyors kiszolgálással állunk az Ön rendelkezésére, ha utánfutóra vagy trailerre van szüksége. Fő profilunk az utánfutó kölcsönzés : jelenleg darab utánfutó áll az ügyfelek rendelkezésére különböző méretben, azonban a szám folyamatosan gyarapszik. Bláthy Ottó úti telephelyünk BEZÁRT!


Amennyiben külföldre viszik az utánfutó t, kérjük hívjanak az ár előzetes kalkulálása miatt. Az árak külföldi út esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések