2016. november 15., kedd

Airrock xd

A hangszigetelés egyre fontosabbá válik mindenki életében, hiszen a világ egyre zajosabb és a nyugalomhoz, a kellemes pihenéshez csendre van szükség. Az Airrock ND (ND = Normal Density, normál testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Ezek alapján mehet a falba a hangszigetelő anyag. Kiváló hangszigetelő kőzetgyapot.


Ez biztosítja a hanggátlást. XD = nagy testsűrűség.

Budapesten, Szegeden, Pécsen, KeszthelyenMiskolcon, Győrben. Akusztikai hangszigetelő anyag. Version Download. Каменна вата rockwool airrock xd.


Топлоизолация с каменна вата! A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. Sloj toplotne izolacije ispod završne obloge često je izložen atmosferskim uticajima pa mora biti vodoodbojan.


Livrare gratuita oriunde in tara! Airrock XD FBploče primenjuju se za izolaciju ventilisanih fasada.

A zaj emberekre képes úgy fiziológiai, mint pszichológiai hatást kifejteni, zavart okozva az olyan alapvető tevékenységekben, mint az alvás, a pihenés és a kommunikáció. Együttes használatuk esetén kb decibelt is megfoghat a gipszkarton rendszer. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat.


Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. ROCKWOOL Airrock LD hangszigetelő kőzetgyapot. Szarufák közé hő és hangszigetelésnek. Gipszkarton falakba hangszigetelésként. Javasolt olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.


Az árakról érdeklődjön. Плочите Airrock ND се използват за топло- и звукоизолация и пожарозащита на вентилирани фасади, композитни стени, преградни стени. Rockwool szigetelés tetőtérbe, előtétfalba, válaszfalba.


Hangszigetelésről - Rockwoollal. A hangszigetelés és a hanggátló gipszkarton is készleten! Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkartonnal együtt a rendszer megfoghat akár decibelt is. Az Airrock LD (LD = Low Density, kis testsűrűség) lemezek elsősorban a magastetők szarufák közötti – Deltarock lemezekkel készült – hőszigetelésének szarufákon belüli kiegészítő hőszigeteléseként, illetve nem járható padlásfödémek, zárófödémek hőszigeteléséhez ajánlható. Különösen kedvező az.


Airrock HD (high density) - densitate mare, se utilizează pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor ventilate, pereţilor de zidărie tip sandwich, pereţilor de compartimentare.

Plăcile Airrock HD se pot monta în schelet de susţinere orizontal sau vertical. Plăcile se pot livra cu sau fără împâslitură din fibră de sticlă şi folie de aluminiu. Plošče Airrock HD FBse uporabljajo za izolacijo prezračevanih fasad.


A ter-mék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasz-tott kísérőcímkén is olvashatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések