2016. november 21., hétfő

Méretre vágott plexi

Extrudált plexi lemezek méretre vágva akár 10×10cm-től. Az anyag kimagasló esztétikai tulajdonságai, formálhatósága, valamint széles szín- és anyagvastagság választéka miatt a reklámipar számára dolgozó dizájnerek első számú kedvence. Méretre vágott akril, plexi lapok. Gyártóként vállaljuk egyedi tervezésű plexitárgyak, termékek kivitelezését, akár nagy szériában is, de egydarabos megrendeléseket is teljesítünk.


Víztiszta és színes plexiből egyaránt dolgozunk.

A gyártás mellett plexi táblák kereskedelmével foglalkozunk. Budapest, Reményi Ede u. A nálunk vásárolt polikarbonát , plexi , san , pvc , dibond és egyéb műanyag lapokat és kiegészítő termékeket a megrendelő igényeinek megfelelően díj ellenében nagy teljesítményű szabászgépünkkel pontosan méretre vágjuk, daraboljuk. Bővebb információt és részletes árakat a termék oldalán. Kisebb darabokat postázni tudunk. Munkahelyek számos irodai kellékei, kereskedelmi üzletekben felhasználható termékek, plexi termékek a mindennapokban, kiállítások, konferenciák termékbemutató eszközeinek és különféle látványelemek kialakítása, gyártása és kereskedelme.


Ebben a videóban megmutatom,hogy én hogyan vágtam méretre egy 2mm-es plexi lapot amely utána egy szekrény ajtóba lett berakva. Plexi méretre vágva.

Természetesen mindenkinek méretre vágott , egyedi lapokra van szüksége, ezért a webshop, méretkínálatunk alapján optimalizálja az áhított méreteket, melyeket behelyezhet a kosárba, vagy ha bizonytalan, akár nagyobb mennyiségre van szüksége, kérhet egyedi ajánlatot. A polikarbonát lapok és a plexi lemezek méretre vágása ingyenes! Felhasználható kül- és beltéri reklám, dekoráció vagy építészeti elemként. Reklámipari felhasználásra kínáljuk méretre vágott dekorálható lemezeket ,. Műanyag lemez és LED dekoráció, kivitelezés, tanácsadás, forgalmazás.


A megfelelő műanyag. Fontos: a vágott él nem víztiszta hanem kicsit homájos, mert CNC marógéppel készül! A kért csomagokat csak addig tudom küldeni amig lehet és engedik.


Megértésüket köszönöm. Jól megmunkálható, hajlítható, ragasztható. Ingyenes méretre vágás! A plexi UV álló, így. Lapszabászatunkon a nálunk vásárolt bútorlapokat, munkalapokat, farost lemezeket méretre vágjuk az Ön tervei és elképzelései szerint, ingyenesen.


Szögletes mosogatóhely kivágása munkalapban, pántfurat készítése, bútorlap gépi élfóliázása – nálunk mindez lehetséges! A kiválasztott termék méretre vágásában rendelkezésükre állunk! Az OBI munkatársai az Ön által kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot, munkalapot, legyen szó akár sarkokról, a tűzhely, vagy éppen a mosogatótálca helyéről.


Cégünk műanyag ipari termékek forgalmazásával és igény szerinti kialakításával foglalkozik.

Csabala plexi Mert ez műanyag! Győr Mészáros Lőrinc út 8. LED-et és a plexit, két faléc pedig oldalról adja a támasztékot. Az Olsoon az egyik legnagyobb akril vágott méretű gyártók és beszállítók Kínában több mint éve. Gondoskodjunk arról, hogy magas színvonalú akril vágást vásárolnánk méret szerint versenyképes áron gyárunkból.


Egy speciális szilikon ragasztóanyag használatával először az aljzat ragasztva van a kerethez, majd az oldalfalakhoz. Minden lapot erősen nyomni kell a fém bordákkal, hogy teljesen. Az üveg árak brutto árak. Bizonyos esetekben használunk SAN és PET lemezeket is, amelyek szintén áttetsző vagy. Válassza ki a szivacs vastagságát, majd lehetőség nyílik a kívánt szélesség és hosszúság megadására.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések