2016. november 17., csütörtök

Fenyő m3 ár

Cégünk egyedi , illetve extra keresztmetszetű és hosszúságú lucfenyő fűrészáru forgalmazásával is foglalkozik. Ezzel a kalkulátorral egyszerűen számolhatja ki az Önnek szükséges fenyő fűrészáruk árát. Válassza ki a faanyag keresztmetszetét, hosszát és darabszámát, ezután meg fog jelenni az egységár, az összmennyiség és a bruttó ár. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Szélezetlen borovi fenyő köbözése, fűrészáru már meghatározása: Szélezetlen borovi fenyő már meghatározása a következő formában történik.


Fenyő m3 ár

A faanyag mérése: egyik oldali teljes kéregtől a másil oldali tiszta fáig, a fűrészáru hosszának a közepénél mérve. Asztalos minőségű borovifenyők. Megnevezés Méret Kép Nettó ár Bruttó ár. Légszáraz fenyő deszka. Erős, szép szálú és univerzális felhasználású fenyő deszka.


Tekintse meg fatelepünkön a kínálatot és válasszon munkájához elegendő fenyő deszkát, amit oldalunkon, itt a kalkulátorral ki is számolhat! Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Közvetlenül a gyártótól minőségi fa fűrészáru rendelhető kedvező áron 67.


Fenyő m3 ár

A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Fenyő -fűrészáru, Tetőfutár. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. FENYŐ FŰRÉSZÁRU KISKERESKEDELMI ÁRJEGYZÉK.


Bontott fa, fenyő , köbméter, akár szállítással. Attraktív bicikli beálló borovi fenyő rönkből – közterületekre- parkokba. Kérgezett vagy kérgezetlen fenyő rönk. A fatelepen forgalmazott fenyő fűrészáru minősége gyalulás után lehetővé teszi felhasználását belsőépítészeti-, és asztalosipari munkákhoz is. A lehetőségek tárháza végtelen, az így feldolgozott faárut felhasználhatja galéria készítéshez, dobogó gyártáshoz, lépcső készítéshez stb.


Fenyő m3 ár

A másik nagyon hasznos fa árú, amely nagy népszerűségnek örvend áruházunkban, a fenyő fűrészárú, amely széles válaszékban és különféle méretekben érhető el. A fenyő fűrészárú előnye, hogy időtálló és rendkívül esztétikus. Az általunk forgalmazott fenyő fűrészáru kizárólag Svédország és Norvégia Északi részéről, Európa legtisztább erdeiből érkezik hazánkba, ezen területek földrajzi fekvéséből adódóan az alapanyag lassúnövésű, rendkívül sűrűszálú, gyantás, strukturálisan erős szerkezetű anyag.


Nedvességtartalma maximum. Vörösfenyő fűrészáru mára: 4-m hosszban 165. Stafni: x 5- 500. Kapcsolódó szolgáltatások: - gyalulás 30. Számolja ki építkezéséhez szükséges faanyagát.


Fenyő m3 ár

Kérjen egyedi ajánlatot! Méretpontos, sorozatvágón készült, egyenes vágású, légszáraz luc fenyő deszka. A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések