2016. november 29., kedd

Falba építhető tolóajtó

A tolóajtó szárnyai a falba tolhatók, így a teljes falfelület mindkét oldalon szabadon használható, akár 4-6mterület felszabadítható a lakásban. A Kit Futura gipszkarton falhoz használható, de vannak megoldásaink téglafalhoz is. A különbség a részletekben van.


Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést meglepetések nélkül. Ebben a videóban segítséget láthat a gipszkarton falba szerelhető tolóajtó szerkezet összeszereléséről. A gyártó által készített szerelési útmutató. A termék megvásárolható. Falban futó tolóajtó a rejtett elegancia.


Eclisse szerkezetek-egyedi ajtólapok széles választéka a DOORina Stúdió kínálatában. ECLISSE gyártmányú tolóajtó szerkezetek minden faltípusba. Olaszország piacvezető terméke akciós áron már Magyarországon is elérhető akár egyedi méretben is. A piacnak régóta igénye van, egy kedvező árú, falnyílásmérethez rugalmasan alakítható és könnyen megvalósítható falban futó tolóajtó megoldásra.


A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. Tolóajtók ismerete A-tól Z-ig Mi a különbség a fal előtt futó tolóajtó és a falban futó tolóajtó között.


A hagyományos nyíló ajtóktól eltérően a tolóajtók segítségével visszanyerhető az ajtónyitási sugár által igénybe vett tér, és így tágasabb lakókörnyezetet kínálnak, mely sokkal otthonosabb, emellett változatosabb lakberendezési lehetőségeket nyit. Műszaki leírások, ajtó választék, magyarországi forgalmazók, akciós árak. A falba szerelt tolóajtó rendszer egy elegáns megoldás, amely biztosítja az adott helyiség alapterületének teljes mértékű kihasználhatóságát.


Kompakt falba építhető rendszer. Ezt a konstrukciót a gipszkarton falba építik be. Gipszkarton falba építhető tolóajtó A dupla ajtó szárnyai akár egy oldalra is csúsztathatók (a képen), vagy egy jobbra, egy balra. A gipszkarton vagy tégla szendvicsfalban kialakított zsebvastagságnak, sima tele ajtó esetében, minimum mm-esnek kell lennie. A tolóajtók igazi szerepét elsősorban a kis helységek nagyobbításában találták meg a lakberendezők.


Azonban az újabbnál újabb gyártási technológiáknak köszönhetően az elmúlt évtized során megmutatkozott, hogy mind a tolóajtók felhasználhatósági lehetőségeinek-, mind a vasalatokba helyezhető ajtóbetétek variációs lehetőségeinek tekintetében határ a. Van valakinek valamilyen tapasztalata tolóajtó ügyben? Nekem egy Eclisse keret van beépítve, és pillanatnyilag ebbe keresek ajtólapot és keretet, van ötlet hogy hol kellene még megnéznem? Falba építhető keretek, tokkok, ajtólapok árak? Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron.


Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. A láthatatlan konstrukció, melyet a gipszkarton falba építenek be, lehetővé teszi az ajtók beépítését bárhová, ahol az oldalra nyíló ajtók nem férnek el. Beépítés gipszkarton falba A gipszkarton falszerkezet elemeiből teherhordó vázat (kaput) kell kialakítani a tolóajtó köré, és ebbe kell az Eclisse tokszerkezetet helyezni. A szerkezet méretpontos és összeállításra előkészített részekben érkezik meg a beépítés helyszínére.


ECLISSE UNICO falban futó tolóajtó tok (tokborítás szükséges) Az itt látható ECLISSE UNICO tolóajtó váz a falba építhető ajtótokok belépő modellje. A beleépített ajtó egy speciális színazonos tokburkoló keret közé kerül, ami szőrkefével teszi a záródást tökéletesebbé. A lap természetes furnér felületű és be van vonva matt. Automata ajtók beépítési lehetőségei gipszkarton falba. Falba futó tolóajtó tokszerkezet osztott ajtóhoz vakolható és gipszkarton falhoz.


Az összecsukodó és csúszó szerkezet ideális olyan helyekre, ahol kicsi a helykihasználtsági lehetőség, mint például a mellékhelységeknél, ahol nincs lehetőség a standard szerkezet beépítésére. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések