2016. november 29., kedd

Lasselsberger knauf kft

Prémium termékek és megoldások hidegburkoláshoz, hőszigeteléshez, vakoláshoz, homlokzatfelújításhoz, színezéshez, aljzatképzéshez, betonozáshoz. LASSELSBERGER-KNAUF Kft. Cégünk megalapításának éves évfordulója alkalmából nagyszabású nyereményjátékot hirdetünk. Inbetriebnahme des ersten Betonwerks. Joint Venture mit der deutschen Knauf Gruppe.


Vevőszolgálati csapatunk tagjai telefonon és e-mail formájában is elérheted.

Beginn der internationalen Handels- und Transportaktivitäten in Malta. Azonnali segítséget adunk termékekkel és értékesítési információkkal kapcsolatos kérdésekre. Ezeken a csatornákon érheted el az LB- Knauf munkatársait: postai cím, telefonszám, vevőszolgálat, rendelés felvétel, kiszállítás valamint telephelyeink elérhetőségei. Az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javításának érdekében.


Ez az a hely, ahol összegyűjtött pontjaidat az évente két alkalommal megnyíló pontbörzén beválthato vagy értékes ajándékokat vásárolhatsz velük. Pontgyűjtési szabályzat itt! Startup of the first concrete factory.


German Knauf Group. Az oldal megtekintéséhez be kell jelentkeznie a TradeClub programunkba!

Hungary and abroad. Ha már regisztrált, beléphet a jobb fölső sarokban található Bejelentkezés gombra kattintva. Szakmai tanácsok, ötletek, termékek, videók és online kalkulátorok.


Az elmúlt három évtizedben termékei és innovációi révén a cég nem csak Magyarországon vált ismertté és jó par termékkategória. Speciális alkalmazás esetén, mint például medence, kérje ki szakembereink tanácsát. Lasselsberger – Knauf Kft. Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez. According to Crefoport s. Olyan cég, márka és család vagyunk, amely gondoskodik ügyfelei igényeiről és azokat helyezi előtérbe.


Több mint év tapasztalattal a Knauf Insulation a világ egyik leggyorsabban fejlődő és leginkább elismert neve a szigetelésben. This helps ensure that bacteria and mildew do not damage the materia. A Kft -hez kilenc bánya tartozik, Nyékládháza, Kiskunlacháza, Taksony, Tatabánya, Pusztamiske és Püspökmolnári telephellyel, Budapest központtal. További Lb- Knauf érdekességek Epoxi fugázóanyagok Egyre nagyobb teret hódítanak az epoxi-kötőanyagú fugázóanyagok, melyek műszaki paraméterei és kémiai ellenállóképessége hatványozottan jobbak a hagyományos cementalapú anyagokénál.


A fal- és mennyezetfűtés az egyik legmodernebb fűtési rendszer, alkalmazása azonban megköveteli a célnak megfelelő, speciális építőanyagokat. Felületképzés fal- és mennyezetfűtési rendszereknél lépésről lépésre. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek.


LB- Knauf Styrokleber Extra polisztirol ragasztó grafitos polisztirol hőszigetelô lemez ragasztására is, üvegszövet ágyazására, és EPS ragasztására. A széles termékskálának köszöhetően a rendelkezésre álló színekből és struktúrákból számtalan kompozíció alakítható ki - ezekről bővebben esik szó a beltéri struktúráknál !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések