2016. november 10., csütörtök

Fa lépcsőlapok

A borovifenyőből készült lépcsőlapoknak az egyik éle lekerekített, a bükk és tölgy lépcsőlapoknál kérésre kerekítjük, melyet külön jelezni szükséges. A lépcsőlapok hossztoldott, szélességtoldott, műszárított alapanyagból készülnek. Beltéri használatra javasoljuk a lépcsőlapok felhasználását. Egyedi méretű 30mm-es lépcsőlap rendeléseket 39. Ezt a tartozékot külön is megvásárolhatjuk, némely fajtát fúrás nélkül, csavarozással egyszerűen felszerelhetjük.


Biztonsági zárszerkezettel vannak ellátva, ezért a gyerekek nem tudják kinyitni a zárat.

Anyaguk lehet kizárólag fémből, fa és fém, valamint fém és műanyag kombinációjából. Nyílásirányuk szerint. A nyergelt pofafás lépcsőnél a lépcsőlapok az előre elkészített nyeregre fekszenek rá, amelyet csavarral vagy fa tiplivel rögzítenek. Ide soroljuk azokat a kombinált lépcsőket is, ahol a tartószerkezet nem fa , hanem pl.


A fa bútorok még a feng shui szerint is nyugtató légkört teremtenek és nincs ez másképp a fával burkolt beton lépcsők esetében sem, mivel a lépcsőlapok és pofafák teljesen eltakarják a nyers beton felületét, és természetközeli meleg hangulatot teremtenek Biztonságosabb, mivel jobban elnyeli az ütődéseket! Lépcsőlap és tartó. Szinte minden nap a szemünk előtt van, ráadásul állandóan használjuk – ezért válasszunk igényesen!


A lépcső az otthonunk része, azonban nemcsak szépnek, de biztonságosnak is kell lennie, amit minőségi anyaggal és rendszeres ápolással érhetünk el.

Ha Ön nem egy szokványos megoldást szeretne, akkor ez biztosan tetszeni fog. Különleges rajzolat, és színhatás. Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek. Bakgörgő bútorhoz, puha kerékkel, mm, kg. Gyémánt vágókorong csempéhez 1mm.


LUX körkivágó szett. A kötőelemekkel rögzített konstrukció a lépcsőelemek megrongálódása esetén gyors, és ezzel olcsó javítást tesz lehetővé. A megvásárolt gépek mindegyike a legújabb technikai újításokkal rendelkezik, és kivétel nélkül a német „Weinig családhoz. Kínálatunkban szerepelnek többféle keményfa lépcsőlapok. Gőzölt bükk és tölgy, vagy mm vastagságban.


Normál téglalap alakú lapoknál csak a pontos méretek és a darabszám megadása szükséges. Alakos lépcsőlapok. A megrendelések feldolgozását csak előleg megfizetése után kezdjük.


A gyártás átfutási ideje 7-munkanap. Előbb durvaszemcsés csiszolópapírral távolítsuk el a feltehetően parkettalakk bevonatot, majd egy alapos közbenső csiszolást követően a már nyers fa alkatrészek minden felületét, még a fellépőlapok éleit is csiszoljuk simára (6). Mivel a feladat igen összetett és szakértelmet igénylő, sajátkezű elkészítésére érthetően kevesen vállalkoznak.


A barkácsáruházakban és fatelepeken ugyan beszerezhetők lépcsőlapok , különféle korlátoszlopok és karfák, ezekből azonban csak szakember képes szilárd és biztonságos lépcsőt kialakítani.

A DOLLE lépcsők kialakítása minden esetben kényelmes és biztonságos. Fa beltéri lépcsők. Lapra szerelt állapotban csomagoljuk, elősegítve ezzel a szállítást és a tárolást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések