2016. február 5., péntek

Tükör keretezés árak

Tükör keretezés árak

Tükör készítés, szerelés, beépítés Tükrök egyedi, és standard méretben is ! A tükör árak szabott négyzetméter árak , melyek az áfát tartalmazzák. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Tükör termékek, Tükör márkák. Fa - képkeretek, kasírozás, paszpartu vágás, vakrámázás, tükör keretezés , képkeret léc - Üzletünkben több mint 3fajta képkeret lécből válogathat ! Fa, vagy fém keretbe tesszük a keretezendő képet, posztert, fotót melyet üveg és a hátlap közé rakunk. Fénykép, festmény akkor éri el igazi hatását, ha olyan képkerettel látják el amely kiemeli művészi értékét.


A képmalom szakképzett munkatársa gazi művész szemmel látja a dolgokat, nem csak egyszerűen berámáz. Munkáinknál alkalmazzuk a kasírozás, paszpartuzás, vakrámázás módszereit. Tartunk raktáron a képkeretezéshez szükséges hagyományos mm vastag, és csillogás mentes üvegeket is. A tükör szinte nélkülözhetetlen az otthonban, legyen az egy fürdőszoba tükör , szobatükör vagy állótükör a hálószobában. Amellett, hogy megnézzük magunkat és hogy rendben van-e a ruhánk, a tükrök fontos részei a lakberendezésnek is.


Segítségével a nagyobb tér illúzióját kelthetjük és több fényt is vihetünk a. A tükrök nem csupán arra jók, hogy megnéz hogy áll a hajad. Jellegzetes kereteikkel és formáikkal igazán hozzájárulnak a dekorációhoz. A nagy falitükrök vagy néhány kisebb tükör összecsoportosítva világosabbá és nagyobbá varázsolhatnak egy szobát.


A különböző stílusoknak és típusoknak köszönhetően otthonod. Keresés × Főoldal Szolgáltatások. Vásárolj Tükröket most online. Több száz webáruház akciós kínálatából válogathatsz. Sima vagy fazettázott (csiszolt) tükröt egyaránt készítünk méretre vágva ill.


A fazetta eleganciát ad a tükörnek, jól mutat egy szélesebb, díszesebb kerettel, míg a minimál stílus az egyszerű, fazetta nélküli tükröt kedveli lapos ezüst vagy semleges színű képkerettel. Eladó új és használt Tükör hirdetések Magyarország területén. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Tükör hirdetés: Szabályozható meleg fehér LED 230v 3. A legtöbb festmény alapja vászon, vagy farostlemez. Munkatársaink épület üveges, üvegezés, betörés utáni gyors üveg töréspótlás, tükör csiszolás, fazettázás, helyszíni felszerelés, tükör ragasztás akár tolóajtóra, akár csempe közé, tükör keretezés , tükör beépítése, előszobába, fürdőszobába, képkeretezés több száz fajta képkeret lécből.


Poszterek széles választéka. Restaurálás, keretezés felső fokon, Egyedi megoldások az ön igénye szerint. A kedvezményes ár, ill. Legyen szó bármilyen formájú vagy méretű tükörről, a ShopAlike. Mindent megteszünk.


Fa – képkeretek, kasírozás, paszpartu vágás, vakrámázás, tükör keretezés , képkeret léc – Üzletünkben több mint 3fajta képkeret lécből válogathat ! KERETEZÉS KÖLTSÉGEI. Szabvány méretű vászonkép árak. Vakráma feszítés, vakrámázás. Vállaljuk egyedi méretű vászon kép vakrámázását, feszítését. Lehetőség van a vakrámázott képet utólag bekeretezni.


Vállalkozásunk fő profilja: képkeretezés, képkeret készítés, paszpartu készítés, kasírozás, felületfóliázás, tükör keretezés. Amikor megérkezik az ügyfél, megnézzük, mi az, amit be szeretne kereteztetni. Lehet az fotó, grafika, akvarell, olajfestmény, kézimunka, tűzzománc vagy tükör , közös gondolkozás indul el. Meghallgatjuk, milyen elképzelései vannak ügyfelünknek, elmondjuk, tapasztalataink alapján hogyan oldanánk meg, és akár többféle lehetőséget is felajánlunk. Web áruházunk kínálata: kész képkeretek, egyedi képkeretek, képfüggesztő rendszerek, vakrámák, paszpartuk, poszterek, ajándék ötletek.


Képkeretbolt - Üdvözöljük a képkeretezés világában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések