2016. február 12., péntek

Kbe ablak

Műanyag ablak profil: légkamrás ablakprofil UV- és ütésálló PVC (kálcium- cink stabilizált) szürke gumitömítéssel. KBE is one of the world’s largest manufacturers of PVC-U profiles. Our product range includes various window, door, sliding, and shutter systems. A legmagasabb minőségű ökológikus PVC-ből készült kamrás energiatakarékos ablakok.


Az új 7Omm-es KBE MODERN műanyag ablak a szögletes és ives üvegezőlécek használatának köszönhetően beleillik minden homlokzati megoldásba és annak díszévé válik.

A KBE profilrendszer a módosított kamrás konstrukcióval nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik, mely illeszkedik az új energia-takarékos­sági rendelethez (EnEV). A keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kiváló stabilitást nyújt, mellyel nagyobb ablak építése illetve ezzel párhuzamosan nagyobb stabilitás. KBE offers double seal systems with round and classical look for mm installation depths. Also a residential door system is available for the round look variant. A mm vastag kamrás műanyag nyílászárók minősített passzív házakban is beépíthetőek.


Műanyag ablakok a Áron Ház Kft. Kömmerling Plus a kompromisszum mentes nyílászáró család.

A KBE prémium kategóriás, különleges minőségű fa, fa-alu külső ajtói az európai piacon bárhol megállják a helyüket. Ablak és ajtó ár, árak akció! Bejárati ajtóink kivitele és betörésvédelmszintje igény szerint változtatható. Biztonsági acél bejárati ajtók panellekásba is.


Automata légbevezetők. Kerüljük el a penészedést, párásodást. The Most Excellent Order of the British Empire is a British order of chivalry, rewarding contributions to the arts and sciences, work with charitable and welfare organisations, and public service outside the civil service.


A KBE Select System műanyag ablak kamrás profillal rendelkezik, beépítési mélysége mm. Formáját tekintve választható szögletes vagy ívelt forma, attól függően, hogy melyik illeszkedik jobban az Ön környezetébe. PROFINE ABLAK TÍPUSOK. A jó hang és hőszigetelés érdekében meghatározott normák a KBE ablakok esetében magasan túl vannak teljesítésítve. A tökéletes hő é hangszigetelő tulajdonságokat az kamrás szárny és tok kialakításnak köszönhetően érjük el.


Ezekkel a megoldásokkal tudjuk elérni kategóriájában az egyik legjobb hő és. KBE műanyag ablak profil Szia! Magával a profillal nincs semmi gond.


Külsőre mindkettő letisztult, modern minimál-formákkal készül.

Az ablakot kinyitva tűnik fel az első és egyetlen látható különbség. Ez a középtömítés, ami egyrészt egy harmadik tömítéssor, másrészt hanggátló és vízgát az ablak profiljában. A KBE MD tok és szárny is légkamrás.


Nyílászárók beszerzése és beépítése. Az épület legfontosabb része a nyílászáró. A ház klímáját az ablak tükrözi.


Kiváló minőségű KBE és borovi fenyőből készülnek termékeink. Cégünk több nyílászáró márka képviseletét látja el a Dél-Budai régióban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések