2016. február 3., szerda

Burkolatváltó ár

Az ár függ a burkolandó felületek nagyságától, tagoltságától is. Az árak a helyszíni felmérést követően, megbeszélés alapján kerülnek megállapításra. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Burkolatváltó sín kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban.

Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Hasonlítsa össze az árakat! Akár másnapi szállítással. Az öntapadós burkolatváltó rögzítése egyszerű, mivel a gyártás folyamán egy erős szilikon ragasztó kerül rá.


Léteznek csavarozható és beütő dűbeles változatok is, ezeknél előre el kell készíteni a furatokat a padlóban. Csavaros rögzítésük miatt a burkolat (pl. laminált padló) leszorítására is alkalmazható. A burkolatváltó profilok a padlóburkolati kiegészítők csoportjába tartozó termékek. Bármennyire is igényes és minőségi a padlózat lakásunkban vagy irodánkban, üzletünkben, nagyon elronthatja az összképet, ha hiányzik az elszegés, vagy a burkolatváltó profil.


JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.

Feliratkozás a hírlevélre. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét.


Ebben a kategóriában az összes élvédő, élzáró, teraszszegély, burkolatváltó , lépcsőszegély profilunk benne van, itt érdemes körülnézni, görgetni, ötleteket gyűjteni. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Laminált padló széles választéka és 10mm-es vastagságban! Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak!


Egy és ugyanazon profilt használhat minden kivitelezéshez. Kérjük, hogy mindig vegye igénybe ingyenes és személyre szabott árajánlat szolgáltatásunkat, hiszen csak akkor tudunk pontosabb árat mondani, amikor felmértük a helyszínt és megnéztük, milyen munkálatokra van szükség. A konyhában járólap van, a nappaliban pedig parketta?


Esetleg a nappalija padlója szőnyeggel borított, az előszoba pedig járólappal van leburkolva? Két különböző fajtájú burkolat illesztését kéne. Szűrés törlése Szűrés. Küszöbsín árlista - Bruttó kiskereskedelmi árak. Szállítás futárral utánvétes fizetéssel 2. Cégünk, a Stone Concept Kft.


Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala.

Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések