2016. február 15., hétfő

Bazalt zúzalék ár

A bazalt zúzott kő színe antracit szürke-feketés. Az andezit zúzalék világos szürke vagy közép szürke színű, vizesen fekete lesz. Egy mköbméter zúzott kő súlya kb tonna. A minimális fuvardíj: 60.


Fenti díjaink a -os általános forgalmi adót nem tartalmazzák. Munkaszüneti- és pihenőnapokon történő fuvarozás csak akkor lehetséges, ha azt az adott idõszakban a jogszabályok megengedik.

Ez a weboldal sütiket (cookies) használ ahhoz, hogy a weboldal megfelelően működjön, továbbá az oldalt felkereső látogatók számára a legjobb felhasználói élményt lehessen biztosítani. Ezért a bazaltt közvetlenül a bányából szállítjuk, egyenősen Önhöz! A ZÚZOTT KŐ ANYAGA BAZALT VAGY ANDEZIT. SZÍNE SÖTÉT SZÜRKE VAGY FEKETE. A zúzott kő felhasználási területe gyakorlatilag megegyezik a murváéval, csak ezeket a zúzalékfajtákat a nagyobb teherbírásuk miatt ott alkalmazzák ahol a dolomit vagy mészkő keménysége az előírások miatt nem megfelelő.


A BASALTKER Építőanyag Kereskedelmi Kft. Az értékesítési iroda a BASALT-Középkő Kőbányák Kft. A szállítást BILLENŐPLATÓS teherautóval végzem, amely legfeljebb öt köbméter anyagot tud egyszerre szállítani és három oldalra borít.

Kert és építési alapanyagok ára, árai, árlista. Termőföld szállítás ár , sóder szállítás ár , tőzeg szállítás ár , komposzt szállítás ár , murva szállítás ár , homok szállítás ár , kavics szállítás ár , zúzott kő szállítás ár. Az eladási ár kg aljzatra vonatkozik. Nagyításhoz kattintson a képre!


Az ár a -os áfát tartalmazza. A költségek tekintetében a bazalt ára két tényezőtől függ, mégpedig a. QandQ válaszolt a témára: bazalt zuzalék. Ezek az árak a -os áfát nem tartalmazzák! A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! Ez utóbbinál a finomszemcsés alapanyagba nagy, ép kristályszemcsék ülnek.


Kitűnően hasítható, ezért gyakran készítenek belőle, macskakövet. Kavics, homok, bazalt , mészkő termékeink mellett zsalukövek, járdalapok, falazó elemek, rézsűkövek, vasanyagok, gyeprács és sok más egyéb építőanyag található meg raktárunkban, továbbá igény esetén ki is szállítjuk azokat. Tállya NZ, KZ és vasúti ágyazati zúzottkő: 130. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – bazalt. E, Zúzott andezit vasúti ágyazathoz.


A Rozsályi Tüzépen Őrbottyánban, homok, kavics, sóder, zúzottkő, murva, gyöngykavics, sziklakerti kövek, oltott mész, cement és egyéb építési. TELEPHELYÜNK: Bugyin-Pest megyében található, Budapesttől csupán 30km-re !

Más telephelyünk nincs. Cement többfajta kiszerelésben, akár zsákos mennyiségben is kedvező áron a Szabó Tüzépen. Piliscsaba területére ingyenes szállítással rendelheti meg épitőanyag kereskedésünkben, akár kényelmesen otthonról.


Helyszìnre szàllìtås lehetsèges. Bazalt , andezit zúzalék kisebb nagyobb tételben. Udvar lekövezéséhez, kocsibeállók, térkő ágyazatok készítéséhez, feltöltésekhez, jól tömöríthető.


Professzionális munkatársakkal dolgozunk, ők biztosítsák a minőségi útépítési zúzaék előállítását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések