2016. február 26., péntek

Beltéri terméskő burkolat

A beltéri burkolat alapanyaga gipsz, melynek előnye a kisebb súly mellett a könnyű és gyors megmunkálhatóság. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Tegye otthonossá lakását a Praktikerrel!


Beltéri falburkolat kínálatunk minden igényt kielégítő változatosságot biztosít.

Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. A cég több mint éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységi köre a különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolat mesterfokú kivitelezése beltéri és kültéri felhasználásra. Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul. Ez az elefáncsont színű, dolomit kőzetre emlékeztető burkolat egyedi megjelenést biztosít otthonának.


Delap falburkoló burkolat lapok általános jellemzőit mutatjuk be! A DELAP lap egy falburkoló burkolat struktúra kül - és beltéri falfelületekre, amely márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből készül műgyanta alapon egy különleges technológiai eljárással. Erre alkalmas például az Adesilex P9.

A fehér, vagy vajszínű kövek esetén ugyanezen ragasztóhabarcs fehér változata ajánlott, mert nem hagy foltot, nem üt át a köveken! A bekevert habarcsot fogas glettvassal kell a falfelületre, és a glettvas sima oldalával a burkolat hátfalára felvinni. FigyeleAz Otti kövek hátfalán. Terméskő burkolat kültérre és beltérre. Különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő terméskő burkolatokat kínálunk családi házak, lakóparkok, közintézmények részére garanciával.


A VASPO Stone Magyarországi képviseletként prémium minőségű kültéri falburkolatok és beltéri falburkolatok, fedlapok, kőhatású kerítésrendszerek, fahatású járdalapok, modern és klasszikus kőburkolat értékesítését végzi homlokzatra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába. Rusztikus falburkolatok és kőpanelek otthona szépítésére. Falburkoló panel az érdekes felületek és merész színvilágok kedvelőinek. Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolatok beltérre és kültérre.


Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – megtekintheti terméskő burkolat kínálatunkat. Merítsen ötletet belőle vagy keressen fel bennünket. Rendelje meg online! Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló.


Ollóval vágható, sarokélre hajlítható, felragasztva kikeményedik. Felhasználási javaslatunk: Elsősorban beltéri burkolat.

Javasoljuk fürdőszobákba, folyosókra, konyhába, illetve sokszor falburkolatnak használjuk. Tipp: Érdekes megoldás, az Aulich lap megfordítható! Vagyis a fonákja is használható. Ilyen esetben egy mázas kerámialap hatását kelti, és olyan mintha többszáz éves rogyott. A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő- és tégla hatású falburkolatok létrehozása.


A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel. SteinBau - falburkoló, lábazati kő, lábazat burkolat , falburkoló kő, lábazat burkolatok, falburkolatok, kültéri burkolat , térkő burkolatok, kerti burkolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések