2016. február 24., szerda

Belső csapágykihúzó

Az ütőszerszám gyakran számos kiszedővel együtt, készletben kapható, így különféle méretű belső csapágyak távolíthatók el. Sok belső csapágykihúzó szerszámacélból készül, és megerősített. Katalógusunkban titán-nitrid bevonattal készült lehúzókat is talál, ami korrózióállóvá, valamint a hőmérséklet.


A belső átmérőt megfogó csapágykihúzó pofái – mm között nyithatók ki. Használható generátorok, szivattyúk, lendkerekek stb. Belső csapágykihúzó körmös. A támasztó lábak oldal irányba állíthatóak. Ft-tól Irány a bolt!


Minőségi szerszámok széles választéka, elérhető áron. Autóipari és speciális szerszámok, műhely berendezések megbízható forrásból. Kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!


Profiknak és kezdőknek egyaránt. Vezérlésrögzítő szinte minden típushoz. Válogasson több ezer termékünk közül!


A Yato a lengyelországi TOYA S. Erre jó a tányéros lehúzó, ami nagyobb felületen fekszik fel, és masszívabb. Egy kis tuningolás után – hosszabb menetes szárral kellett összefogni a feleket – meseszépen lehúzta nekem is a kerekeket, majd egy hengergörgős csapágy belső gyűrűjét kellett egészben levarázsolnom. A küldetésünk az, hogy vásárlóink megtalálják azokat a szerszámokat, amik hatékonyabbá, könnyebbé és gyorsabbá teszik a munkájukat. Professzionális szereléstechnikai megoldások a járműipar számára. TMBP speciális SKF csapágykihúzó készlet.


A berendezés szétszerelése nélkül teszi lehetővé a csapágy kihúzását. Különleges patronok segítségével húzza ki a csapágyakat a zárt csapágyfészekből. A csapágykosár szétszedése után a különleges patronokat a gördülőelemek helyére kell illeszteni. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen.


Szerszám szombat: csapágylehúzó. Némi szenvedés után sikerült kiszedni az egyik csapágyat és szimeringet a forgattyús házból. Nem volt egyszerű: egy kis rezsón melegítés és egy belső csapágykihúzó segített a végén. Sajnos így is tönkre ment a szimering, de majd szerzek újat.


Számos ügyfél használja a vásárlás elott az áru- és boltreferenciákat és az áru-összehasonlítót. Hogy megoszthassa vásárlási és áruminoséggel kapcsolatos tapasztalatait más felhasználókkal, a kapcsolattartó adatait át kell adnunk biztonságos módon az áru-összehasonlítónak, amely elküldi a kérdoívet. A vételárat postai úton kapjuk m. Tovább eg, nem számlára. Válasszon a(z) MŰHELYFELSZERELÉS Autóipari szerszámok, célszerszámok Csapágy-, kerékagylehúzók és -szétválasztók termékcsoport termékeiből a(z) Agrotools webáruházában. Mechanikus Csapágylehúzók, Csapágylehúzók, Szilver Arrov.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Alkalmas csapágyak, perselyek belülről történő kihúzására. Támasztólábak közti távolság: max.


Csap- és csapágykihúzó műanyag kofferben (370×320×mm) menetes betéttel (M− M18), összekötő adapterrel belső kihúzókhoz, belső kihúzó (⌀ − mm). A barkács apró rovatban online böngészhet eladó használt és új barácsgépek, barkácsfelszerelések apróhirdetései között. Hirdetőink: barkács üzletek, és magánszemélyek. A Bazár apró rovatunkban ingyenes hirdetések között böngészhet.


A bazár rovatban elsősorban eladó – esetleg ingyen elvihető -, használt és új holmik között böngészhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések