2016. február 4., csütörtök

Isoteq ár

Tervezés Kivitelezés. IsoteQ Building System. Comparative Tabulation. Interactive 3D Product Presentation. General Designs family house. We usually reply with hours except for weekends.


Ez a weboldal sütiket tartalmaz a felhasználói élmény javítása érdekében. A sütikre vonatkozó információt a böngésződ tárolja, és arra használja többek között, hogy felismerjen tége ha visszatérsz hozzánk. Cégünk főként családi ház és passzív ház generálkivitelezéssel foglalkozik. A generálkivitelezés lényege, hogy levesszük az Ön válláról a fáradtságos utánajárást.


Garantált ár Professzionális hátterünkkel és minősített épületrendszerünkkel rögzített, rövid határidő alatt készítjük el - igény szerint kulcsrakészen - azt a házat, melyet Ön választott ki. A házra fix árat adunk, ez az idő illetve az építkezés előrehaladtával nem változik, nincsenek újabb felmerülő. Három éve költöztünk be a házikónkba, melyet azóta is nagyon szeretünk. Az épület szabadonálló telepítésre alkalmas, 1-gyermekes családok számára ideális családi ház. Az Áfát nem tartalmazzák.


Egy hagyományos 30cm-es téglaszerkezet ára 16cm EPS-sel 13. Többféle olcsó, használt Isoshell építőanyag eladó. Fűtési költség kalkulátor az éves. A kalkulátorban szereplő árak tájékoztató jellegű, becsléseken alapuló bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁT is!


IsoTEQ építés, passzívház építés. Az ISOTEC új és régi tetők korszerű hőszigetelő rendszere. Kiváló megoldás új házak korszerű szigeteléséhez, valamint meglévő szigetelés kiegészítéséhez, felújításhoz.


Találkoztam egy vállalkozóval, aki csak Prokonceptből épít, de egy fillérrel sem olcsóbb, mint a hagyományos technológia, sőt amit ő árul az inkább drágább és persze próbálja úgy kommunikálni, mint valami korszerűbb, jobb dolgot. Otthonokat építünk! Tisztelt Érdeklődő! A Kivitelező Mester Kft.


A fő és válaszfalak alatt bitumenes vastaglemez szigetelés. Külső falak, elsősorban isoteq típusú neopor tégla 30-as, de lehet Porotherm 30-as, vagy Ytong 30-as határoló falai, ill. Az építési rendszer és a beépített anyagok ÉME engedéllyel rendelkeznek és az építőipar legkiválóbb termékei közül lettek kiválasztva. Az ár tartalmaz az épület kulcsrakész kivitelezését. Ennek a m² ára , Miskolc m² ár.


A Baucell Energiatudatos Építőelem alkalmazása beruházás a jövőbe. A hőszigetelő lapok ára függ azok vastagságától, egy centiméteres lap. Ez eléggé barátságos ár , ha komolyabb készültségi fok társul hozzá.


Azért kérjél a kivitelezőtől. A nagyobb isoteq elemek meg már messze. A teljes alap kívül-belül és a padló is le van szigetelve vagy csak a szerelőbetonra van téve hőszigetelés.


Gondolom a szigetelés vastagsága az megegyezik az oldalfalon lévővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések