2016. február 17., szerda

B 30 as tégla

Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Ideális tárolók, garázsok, melléképületek építéséhez, felújításához.


A magasépítészetben, teherhordó, függőleges térelhatároló szerkezetek, belső főfalak, kitöltő falak készítéséhez. A megadott ár darabra vonatkozó bruttó ár.

Az építőiparban a B-30-as tégla a letűnt időket idézheti. A múlt század második felében tömegével készültek belőle az épületek, kiegészítő hőszigetelés nélkül. Akkoriban korszerűnek számított – főleg a terméskőből épült falazatokkal szemben. Azt pedig mindenki természetesnek vette, hogy fűteni kell, ha nem akar fázni.


A penészesedés is viszonylag ritka. Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm).

Bontott nagyméretű tégla db. B 30-as tégla db. Rakható belőle 20cm vagy 30cm vastagságú fal.


Favorit kérdés, hogy a régi B30-as tégla falból készült házak hőszigetelési paraméterei milyen értékűek. B - -as falazó tégla. Eláruljuk, de nem fognak örülni. Ez azt jelenti, hogy háromszor jobb egy. Közzétette: Imijet.


Egy idő után azonban más dolgok kezdtek érdekelni,. Eladó -as porotherm és 38- as tégla. Kisméretű bontott tégla eladó ! Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól,.


B -as falazóblokk x 1x cm. Fő- és válaszfal építéséhez. Leier Kis méretű nagy. Tégla ár és árlista letöltése.

Bruttó árakat tartalmaz. Putnoki kisméretű tégla nagyszilárdságú tömör tégla , mely teherhordó falazatokban is alkalmazható. Vakolva időjárásálló. A B30-as falazótéglának számtalan felhasználási területe ismert.


Néhány ezek közül: teherhordó falak, válaszfalak, pillérek, lábazatok, áthidalások, pincék és oromfalak építésénél a. A lakóingatlanok apróhirdetési rovat főbb tartalma: eladó családi házak és lakások a költözni akaróknak, építési telkek az építkezőknek, és nyaralók a hétvégi házak szerelmeseinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések