2016. február 1., hétfő

Fali díszléc

Fali és Mennyezeti díszléc - stukkó. Beltéri és kültéri polisztirol díszléc , dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház! Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! Ablakszettek - ablakkeret.


Ez a fali díszléc díszes sarokelem segítségére lehet akár egy barokk stílusú tükörkeret készítésében is. A fali díszléc és hozzá illő díszes sarokelem felhasználásával valóban egyedi keretet készíthet egy otthonában kiemelt helyen lévő tükörnek.

Kérem, nézz meg fali díszléc kínálatunkat! Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. A díszlécek természetesen színezhetők, festhetők.


Megkülönböztethetünk fali és mennyezeti polisztirol díszléceket, sarokléceket és rejtett világításhoz használható díszléceket. Soha nem volt olyan aktuális a lakásfelújítás, mint most, azonban a mesterek egyre drágábban és egyre rapszódikusabban érhetőek el. Díszléc és LED lámpa Webáruház - ANRO Webáruház. Kültéri és beltéri polisztirol díszléc , díszítőelem, dekoráció, stukkó webáruház!


Keretező polisztirol díszléc , Szegőléc Az oldalfal és a mennyezet díszítése, szegőléccel történik.

Eltérően a függőleges falak és a mennyezet találkozásánál alkalmazott holkerdíszlécektől, a szegőlécek síkfelületre fektethetők fel. Szeretne egyedi, dekoratív, modern és igényes díszítést? A legtöbb díszléc , a falra vagy plafonra felkerülve, megmarad az eredeti fehér színében, azonban javasolt fehér festékkel átkenni őket. Akkor jó helyen jár!


Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazzák, praktikussága és szépsége miatt. Tapéta, díszléc , parketta, parafa Fűrészporos és festhető tapéta Üvegszövet-tapéta, üvegfátyol, dryvit-háló Makulatúra - papír ill. Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe.


Polisztirol díszítő elemek széles választékát kínáljuk Önnek, legyen szó beltéri vagy kültéri dekorálásról. Kínálatunkban számos holkerléc, rozetta, fali -mennyezeti díszléc , oszlop, homlokzati elem, timpanon, párkány, egyedi direkt, indirekt vagy kombinált Led és spot világítás megoldásokat talál. Oldalainkon bemutató videókkal segítjük Önt, hogy minél kevesebb hibát kövessen el! Ha Ön nem képzett szakember, akkor bizonyára vannak kérdései, lakásdekorálás, homlokzatdíszítés témában melyekre választ szeretne kapni, hogy minél kevesebb hibát kövessen el. Gipsz stukkó és polisztirol díszléc Budapesten!


Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A fali és mennyezeti polisztirol díszléc méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül. Jelenleg az alábbi termékek gyártása van folyamatosan: beltéri holker díszléc , beltéri mennyezeti és oldalfali díszléc , rejtett világítás díszléc , homlokzati stukkó ablakköré, homlokzati osztópárkány, homlokzati ereszpárkány, polisztirol oszlop, oszlopfő, kváder és zárókő, ékkő.


A meglévő díszeket egyedi. Vásárlás: Kültéri díszléc , stukkó árak, eladó Kültéri díszlécek, stukkók. Akciós Kültéri díszléc , stukkó ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ezek a díszlécek nemcsak szebbé teszik a belső teret, hanem segítenek a szoba sarkainak egyenetlenségeit eltüntetni, sőt a fal és a plafon színének találkozását is esztétikusabbá varázsolják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések