2016. február 9., kedd

Kilincs és vasalat kft

Cégünk zár, zárbetét, kilincs , lakat, nyílászáró-tömítés, vasalat , csavar és egyéb fémtömegcikk nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Műszaki- és designtermékek nagykereskedői vagyunk. Osztrák családi vállalkozásunk több mint 1éve sikeres.


Ma széleskörű árukészlettel állunk ipari és kereskedelmi vásárlóink rendelkezésére. A szolgáltatási szektorban a legmagasabb szintű vevőközpontúságra építünk.

Küldje vissza napon belül és mi visszavesszük! Kattintson és tudjon meg többet. Hírlevél-feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a kiküldött üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) a Praktiker Kft.


Nem most kezdtük, év alatt sokat megtanultunk a kilincsekről és a magyar piacról. Ettől még nem dőlünk hátra, továbbra is igyekszünk fejlődni és folyamatos innovációval a legjobb kínálatot, a legmagasabb színvonalon biztosítani Önöknek. Pajtaajtó vasalatok,asztalosmunkák.


Retro tolóajtó vasalatok,wc válaszfal vasalatok,kísbútorok,egyedi asztalosmunkák,év referencia,egyedi fa.

A szép beltéri ajtó kilincs , és bejárati ajtó kilincs megkoronázzák az ajtókat, legyen az beltéri ajtó vagy bejárati ajtó. A beltéri ajtó kilincs kiválasztása legalább annyira fontos mint az ajtó megjelenése. Zárbetét ár akkufa webáruház kínálata. According to Crefoport s. Kilincs és Vasalat Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett vállalkozás.


Zár- és vasalástechnika, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft -nél. Zár- vasalat árak, és további információk, specifikációk. Beltéri és bejárati kilincsek, ablakkilincsek - ha üvegajtó kilincset, címes, rozettás, gombkilincset vásárolna, akkor irány a Domi-Dór kilincs shop! Design ablak-, ajtókilincsek - WebKilincs.


Maestro kilincsek - Magyarország piacvezető kilincsei. ZÁR, VERET, VASALAT AKCIÓ nagy választékban. Kilincs , ajtókilincs, ablakkilincs, biztonsági kilincs.


Makita partner és Festool forgalmazó Stanley kéziszerszámok Dremel multimasterek Makita akciók. Válasszon Praktikusan! A napi szellőztetésről elektromotoros meghajtó- és nyitórendszerek gondoskodnak.

Manuális szellőztető rendszerek. Az egészséges helyiségklíma a higiénia és a jó közérzet alapja. A GU-csoport ablakszellőzői segítenek Önnek a pára- és a penészképződés megakadályozásában.


Ezeket a funkciókat egyedileg testre szabhatja. Minden, ami kilincs. Gombóc Artúr a csokoládéval. Ismerjük, szeretjük mindet, lehet az ablakkilincs, erkélyajtóhoz való kilincs , bejárati vagy beltéri kilincs , profilajtóhoz való és gombkilincs, címes vagy rozettás típus, netán üvegajtóhoz készült modell, esetleg ajtófogantyú.


Győrújfalu, Akácos út 22. A tolóajtó vasaltatokkal kapcsolatban láttam írták egy korábbi válaszban, hogy m-nél hosszabb sín is rendelhető. Engem konkrétan típus érdekelne m-es hosszban: RLD-rozsdamentes szett, RLD-07S Rozsdamentes üveg toló ajtó vasalat , LS-SDU-0Retro pajta ajtó vasalat ,fekete. Része a műanyag nyílászárónak, ami működteti a nyílást-záródást.


A kilincs segítségével mozgatja a vasalatot. A megfelelő záródás érdekében fontos a jó minőségű vasalat szakszerű beépítése, ami az általunk forgalmazott műanyag nyílászáróknál szintén teljes mértékben megoldott és jól ellenőrzött. Trilógia, Trilógia Dual vasalat.


Ezek a rúdzárak mind kulcsműködésűek, alul és felül pótcsapokat mozgatnak. A kulcs elfordításával lehet zárni. A zárnyelv fordítható, így könnyedén állítható a nyitásirány.


A dorn méret lehet 4 5 mm, a kilincs és zár közötti távolság 8 9 mm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések