2015. május 18., hétfő

Rétegelt farostlemez

A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. Csúszásmentes rétegelt lemez: egyik oldala csúszásmentes, másik oldala vízzáró. Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a rétegelt falemez, ahol emberek mozognak, vagy valamilyen extra mechanikai hatásnak vannak kitéve. Ilyen például egy plató, lépcső, valamilyen padlózat vagy teraszburkolat. Natúr faforgácslap.


Laminált faforgácslap.

Furnér és furnérozott termékek. Egyéb laplemez termékek. Típus: Nedves eljárással készült: egyik oldala sima, másik olda. Színlapjuk teljesen sima, hátoldaluk viszont szitalenyomatú.


Farostlemezzel a költségesebb rétegelt lemezek helyettesíthetők! Rétegelt lemez Rétegelt lemezeink rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Különböző fajtájú faanyagokból állnak rendelkezésre, ezáltal eltérő tulajdonságokkal bírnak, amit szakembereink segítségével minden esetben a különböző felhasználási területeknek megfelelően, a szállítás részleteihez igazítunk.


A rétegelt lemez felső és alsó lemeze a BORÍTÓLAP ha a csak három réteg van, a középső réteg neve BELSŐ RÉTEG több réteg esetén a borítólapok közötti résztMAGLEMEZnek hívják. A RÉTEGELT LEMEZ UGYANOLYAN KEMÉNY ÉS ERŐS STRAPABÍRÓ, MINT A TERMÉSZETES FARÖNK.

A luc rétegelt lemez egy jó minőségű, könnyű, többcélú lap-lemez termék. I deális panel a szerkezeti felhasználásokhoz és a teherhordó alkalmazásokhoz, mint a tetőfedés, padlóburkolat, falburkolatok, csomagolás és asztalosipar. A farostlemez a falemezek családjába tartozik.


A natúr farostlemez faanyaga nyírfa, melynek egyik vagy másik oldala felületi megmunkálásuk szerint lehet sima, laminált, erezetnyomott, lakkozott stb. A falemezek gyártásakor a nem homogén anyagból a fánál homogénabb szerkezetű új anyagot hoznak létre. A rétegelt lemez néhány előnye az OSB-vel szemben: Sokoldalúbb alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemezek (nyír, nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek.


Nyír vízálló rétegelt lemez – 1mm. A mm-es nyír vízálló rétegelt lemez elsősorban kültéri, vagy nedves helyiségben való felhasználásra alkalmas, fal- és mennyezeti burkolati elemként, bútoralkatrészként, munkalapként és sablonként egyaránt hasznosítható. Rétegragasztott faáru vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Válogass termékeink közül a többi webshopunkban is, és kérd. Minden háztartásban van műgyantával kezelt farostlemez , forgácslap, furnér- vagy rétegelt lemez. Legtöbbjükből káros anyagok párolognak, érdemes őket helyettesíteni. Alapozatlan FAROST, RÉTEGELT LEMEZ - KÜLÖNBÖZŐ MÉRETEKBEN!


Leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használnak, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási ipar területén is. Pannon Falap-lemez Kft. Biatorbágy, Tormásrét u. A bútorokon nincs az arany ékszerekhez hasonló egyezményes jelölés.


Ezért aztán könnyen pórul is járhatunk.

Ki tudja ugyanis, hogy mi a különbség az OSB, az MDF, a HDF között? Vagy mit tartalmaz a faforgácslap, a furnér, a farostlemez , a rétegelt lemez, a laminált vagy a lécbetétes bútorlap? OSB lap készletről a Praktiker webshopjából.


Elérhető különböző vastagságban és méretben. Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések