2015. május 29., péntek

Plexi üveg ár

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A standard üveg általában vagy ugyanolyan árú, vagy minimális mértékben olcsóbb, mint a víztiszta plexi , de ez az ár természetesen függ a vásárolni kívánt anyag méretétől, vastagságától, színétől, attól, hogy UV álló-e, van-e rajta valamilyen speciális bevonat. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Törésállóságuk jó, könnyen formálhatók, ragaszthatók és kiválóan megmunkálhatók.

Felhasználhatóságuk bel- és kültéren egyaránt rendkívül. Kisebb darabokat postázni tudunk. Plexi méretre vágva.


Cégünk műanyag ipari termékek forgalmazásával és igény szerinti kialakításával foglalkozik. Csabala plexi Mert ez műanyag! Győr Mészáros Lőrinc út 8. Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is.


A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható.

Teljes méretválaszték, víztiszta plexi , szines plexi , csövek, rudak. Egész táblák, plexi darabolás, élmegmunkálás, furatolás és számos egyéb szolgáltatással várunk mindenkit, akár egy kis polcra való plexire, akár több négyzetméteres plexi táblára van szüksége! Bővebb információt és részletes árakat a termék oldalán.


Hasonlítsa össze az árakat! Extrudált plexi lemezek méretre vágva akár 10×10cm-től. A plexi széleskörű felhasználása régóta mindennapos a reklámiparban. Az anyag kimagasló esztétikai tulajdonságai, formálhatósága, valamint széles szín- és anyagvastagság választéka miatt a reklámipar számára dolgozó dizájnerek első számú kedvence. Műanyag lemez, PVC lemez, plexi lemez és PVC tábla méretre vágása, plexi -megmunkálás, plexi -hajlítás, displayek készítése.


Az extrudált plexi lap az egyik legszélesebb körben felhasznált műanyag lemez. A plexi lemezt az üvegezés kiváltásától a reklám-dekorig nagyon sok területen használják ahol átlátszó vagy színes műanyagra van szükség. Felújít, vagy újat épít ? A megoldás: színes dekor üveg , festett üveg ! Konyhába, vagy fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk.


A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható. Méretre vágott akril, plexi lapok. Polisztirol lap Hobby üveg , plexi. Szűrés Alaphelyzet.

Országos szállítás. Ajánljuk plexi és üveg táblák dekorációs megvilágítására. Vitrinek és üvegpolcoknál,különleges hatást érünk el vele. Az ár 1m-re értendő,nem tartalmazza a végelem árát! Kínálatunkban megtalálja a profilhoz tartozó kiegészitőket!


Névtáblák készítése fejfákra. Akár fotót is tudunk fém lapokra gravírozni. Ajtó táblák készítése rézből vagy fém hatású műanyagból. Nemfémes anyagok méretre vágása lézerrel.


Acél és műanyag alkatrészek jelölése. Konyha hátfal ötletek - üveg , fa, rozsdamentes acél. A dekor üveg és karcálló plexi panelek remek lehetőséget adnak modern, látványos,. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Síküvegek - Síküveg árlista, síküveg fajták, üveg árak: A Horák Üvegtechnika az alább felsorolt síküveg típusokból és fajtákból szolgálja ki megrendelőit. Munkahelyek számos irodai kellékei, kereskedelmi üzletekben felhasználható termékek, plexi termékek a mindennapokban, kiállítások, konferenciák termékbemutató eszközeinek és különféle látványelemek kialakítása, gyártása és kereskedelme. Zuhanykabinok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések