2015. május 18., hétfő

Mini üveg parafadugóval

Kövessen minket facebookon is! Vajtartók Vázák Üzlet dekoráció Hírek. Az élet nem áll meg. Mini üveg palack Mini üvegpalack parafadugóval. Nagyon ötletes mini palackpostát vagy ajándékot készíthetsz a mini palack segítségével.


Mini üveg parafadugóval

Külsőleg is díszíthete vagy a belsejébe is tehetsz díszeket. Nézd meg blogunkban, hogy a mini palackposta, Kreatív hobby termékek, minőségi, válogatott alapanyagok - kézzel készített ajándék ötletek. Térfogat: ml, falvastagsága mm. Dekorációs, kreatív, hobby célokra, pl.


A parafa dugó sima felületű (mm magas, felül 1 alul mm átmérőjű). Igen szép hatásokat érhetünk el, ha festéket repesztünk üveg felületen. Parafadugóval ellátott mini üveg. DESIGUAL OUTLET RUHÁZAT.


Mini üveg parafadugóval

Magic CUBE TRANSFORMER. Szív üveg piramis öntőkkel - mini , A szív üveg piramis öntőkkel mini változata! Alapvetően diszkrét méretű, de nagyon mutatós szett esküvői homokszertartásra. A szett tartalmaz: db 2ml. Esküvői dekorációs és szertartáskellékek széles választéka a Köszönettel.


Befőttes- (facett) üvegeink háztartási és élelmiszeripari használatra is egyaránt kiválóan megfelelnek. Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják. Cégünk db-os autóflottával rendelkezik, így kiegészítve a csomagküldő szolgálatokat, 1db Dacia, 1db Renault és egy Ford Transit biztosítja az áruk, megrendelések gyors és időre történő kiszállítását. Egy pici üveg végtelen lehetőségekkel.


Mini üveg parafadugóval

Nagyon praktikus üvegcsék apró gyöngyök vagy kásagyöngyök tárolására. Alkotóműhelyben használatos. Tölthetsz bele csillámot, gyöngyöt, színezet. Rendeld meg MOST RAKTÁRRÓL!


Akár ingyen szállítással! Reviews Hű de szépek! A Cookie-k apró szöveges fájlok, illetőleg információk, amik az Ön számítógépén vagy mobiltelefonján (például okostelefonon, vagy táblagépen) tárolódnak, amikor az Oldalainkat látogatja. Higiénikus, cseppmentes. Látványos eszköze a pálinka kimérésének otthoni használatra is.


Anyaga üveg , így könnyen tisztán tartható. Kellemes szórakozást nyújt. Ez a látványos mini benzinkút sörállomás (egy töltőpisztollyal) italadagoló egy tökéletes kellék egy nagyszerű partihoz, mely nagyszerűen feldobja a hangulatot. Egyszerűen töltsd föl bármilyen itallal (legyen szó akár sörről, üditőről, puncsról, vagy tojáslikörről) és már indulhat is a tankolás-vedelés.


Szűrő - Részletes kereső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések