2015. május 8., péntek

Belső motormosás

Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk! Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk!


BEMOK kéziautómosás polírozás autókozmetika alvázmosás autókárpittisztítás motormosás. A SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉRKEZÉSI SORRENDBEN VÉGEZZÜK. A régi benzinmotoroknál a motormosás után a gyújtásrendszert mindig ki kell szárítani (elosztófedél, gyertyakábelek, gyújtógyertya helye a hengerfejben), mert az esetek kilencven százalékában problémát okoznak. Cégünk egyik legfontosabb alapelve, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.


Véleményünk szerint ennek kulcsa a minőség, melyre minden körülmények között a legnagyobb figyelmet fordítjuk. Teljeskörű belső motortisztítás. Mikor reggel felkelünk, mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a nap el sem keződhet egy alapos higiéniai generál nélkül. Megmosakszunk, fogat mosunk. Ha ezt nem tennénk meg rendszeresen, jobb bele sem gondo.


Külső mosás és belső takarítás, gumicsere. KÉZI AUTÓMOSÓ, AUTÓKOZMETIKA! Olajcsere előtt teljesen ki szeretném pucolni a motoroban azokat a helyeket ahol az olaj körbemegy, erre azt hiszem van egy szerkezet, ennek mi a neve?


Válaszok a kérdésre. This feature is not available right now. Please try again later. Vegyszeres kárpittisztítás, belső takarítással. Komplett utastér mélytísztítás (ülések,padló, csomagtér, ajtókárpitok, tetőkárpit) A kárpitokban lévő szennyeződések gépi tisztítása,fertőtlenítése.


Ft-tól: Polírozás gépi. Kedvezményes mosási programok Személygékocsi Kis Közép Nagy Jepp-Furgon, Kisteher Mikrobusz, Nagyteher Bronz külső előmosás aktív habbal szárazolás üvegfelületek cseppmentesítése 2. Igényes az autója belső és külső tisztaságára, kinézetére? Ha a legjobbat szeretné autójának jöjjön el autómosónkba és vegye igénybe autótakarítási szolgáltatásainkat. A megadott bruttó árak forintban értendők (tartalmazzák a -os áfát), indokolt esetben eltérhetnek. Belső tér-klíma ÓZON tisztítás Egy nagyteljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el az autó utasterébe.


Az autó szellőző rendszerét közepes teljesítményre állítva belső keringtetésre kapcsoljuk, hogy az egész szellőző rendszert átjárja az ózon és a csövekben is elpusztítsa a megtelepedett baktériumokat. Spacious, practical and versatile, it’s perfect for carrying people and their luggage. Bizonyos szakértelmet, hozzáértést, gyakorlatot igényel a motormosás. Motormosás – csak gondosan. A szervizek mosói, kamionmosók vállalnak ilyet, de ők is figyelmeztetnek: csak saját felelősségre.


Az elektromos alkatrészeket, csatlakozásokat gondosan védeni kell, a fedélzeti komputer dobozába sem kerülhetnek vízcseppek. A belső műanyag elemek szilikonmentes ápolóval történő kezelése, amely felélénkíti az elemek színét és késlelteti az anyag öregedését. Felni tisztítás: A ráégett szennyeződés speciális vegyszerrel történő fellazítása – eltávolítása. Bőrápolás: Belső bőrfelületek bőrápoló szerrel történő kezelése.


Autójának belső tisztítása során a legapróbb részletekre is figyelünk szolnoki autókozmetikánkban. Amennyiben szükséges az utastérből az ülések eltávolításával kezdjük meg munkánkat, amelynek elégedettségi garanciája 1-os. Az utastér kárpitrészeinek porszívózása, műanyag felületek portalanítása, áttörlése, ablakok tisztítása, csomagtartó.


Egy autónak nem csak a belső tere, de a megjelenése is igen fontos. A kifogástalan működés alapvető feltétel, de egy elhanyagolt külsejű autó nem csupán csúnya, de rossz benyomást is kelt. Danger Mouse - Danger Mouse: Danger Dash.


Games for older kids.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések