2015. május 11., hétfő

Lacobel üveg színek

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Mindenféle festett üvegek gyártását vállaljuk az Ön által kiválasztott RAL színben. Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül (szereléssel együtt), gyönyörű csillogó színekben léteznek mm vastagságban: piros, vaj, fehér, kék, narancs sárga, zöl alma zöl fekete, ezüst kék, bézs, light bézs, stb.


Az üveg színek széles választéka, valamint a minták, minták és színváltozatok széles választéka, a lacobel más dekoratív anyagokkal kombinálható képessége, mint például a forgácslap, a fa, a kő, a fém, lehetővé teszi a belső kiszámíthatatlan lehetőségek kialakítását.

Lacobel üveg (mm vastag). Ezen a képen, festék nélküli állapotban látható, a két fajta üveg. Színes konyhai üveg. Festett konyhai üveghátfal. A skála elég széles színekben létezik és könnyen megmunkálható az üveg illetve ajzat furatokat is teszünk ami teljes takarásban van és rácsavarozható az üveg felületre.


Együtt a dizájn lehetőségek végtelen variációját kínálják. A dekorüveg vagy más néven lacobel , színes üveg alkalmazása rendkívül praktikus. Varázsolja színessé otthonát dekorüveggel!

A dekorüveg termékek alapja egy normál vagy mm vastag Float üveg , amelynek egyik oldalát egy réteg festék majd lakk réteggel látják el. Ez a felület garantálja a karcállóságot és távol tartja a szennyeződéseket. Lakkozott beltéri üveg , melynek egyik oldalát magas minőségű lakkréteggel látták el. A legfrissebb trendek alapján összeállított vibráló, életteli színben rendelheted meg. Az üveg tükrözi a szivárvány összes színét, így számtalan lehetőséget nyújt a belsőépítészek számára.


Síküveg árak: float üveg , planibel üveg , reflexiós üveg , lacobel üveg , festett üveg , homokfújt üveg , savmart üveg , színes savmart üveg , ragasztott. Az színes üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere. Divatos belső terek, tükröződő és matt felületek játékos keveredése, mely meglepő távlatokat nyit. Energizáló zen-hatású színek , frissítő, élénk árnyalatokkal vegyítve.


Ideális lehetőség a tükröződő. Talán merész elképzelésnek tűnhet, hogy a régimódi csempe, tapéta, vagy a falfesték szerepét az üveg töltse be a jövőben. Konyhában zöld LACOBEL üveg falra szerelve Manapság már nagyon sok esetben helyettesítjük a csempét színes üvegekkel ami esztétikailag szép, dekoratív és könnyen tisztítható. Azonban valószínű, hogy nem is áll olyan messze a valóságtól!


Sokan nem is gondolnak az üvegre, mint belsőépítészeti megoldásra, pedig ez a törékenynek tűnő anyag jelentős fejlesztéseken ment át az elmúlt években. Az egyik legerősebb és. Ezek a bútorok nem alkalmasak minden belső teremre.

Nem ajánlott telepíteni egy kis területre, vagy sötét színű helyiségekben. A kontrasztos betétekkel és a. Konyhába színes edzett üveg ( lacobel üveg ) profi, igényes kivitelben. Kérje árajánlatunkat. Kategóriák Szolgáltatásaink Címkék edzett üveg , edzett üvegek készítése, HL Üveg , konyha, lacobel üveg , színes edzett üveg , színes üveg ,. Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is.


A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések