2015. május 7., csütörtök

Cserép vagy zsindely

A hagyományos tetőcserép minden esetben szív magába némi nedvességet az esővízből vagy olvadékból, ami komoly fagykárokat idézhet elő, mert a megfagyott víz a cserép rétegeiben szétfeszítheti azt, így a cserép felülete sérülhet. A fémből készült cserepeslemez esetén sem esztétikai, sem más károkat nem okozhat a. Rugalmasan alakítható, szabható, nagy színválaszték lehetséges és az újabb alapanyagok miatt a korábbiakhoz képest is sokkal jobb vízzáró képessége rendkívül elterjedtté tette. Hátránya, hogy erősebb viharoknál beszakadhat és nem túl vastag, vagyis. Ez mondjuk úgy értendő, hogy amíg a zsindely kb.


A cserép egyértelműen időjárásállóbb, de azért nálunk nagyon ritka az olyan időjárás, ami komolyan károsítaná a zsindelyt (pl. pingponglabda nagyságú jégeső, vagy komolyabb tornádók).

Vagy ha utolag bélelni akarsz kényelmesen hozzá férsz a kéményhez. Ha pedig felső szinten laksz mennyivel kulturáltabb fentről tisztitani a kéményt, nem pedig összepiszkitani a lakótért. Amúgy itt egy referencia kép, gerard hivatalos oldalán találtam.


A kellemes idő beköszöntével egyre többen kezdenek tetőjavításba, esetleg tetőcserébe. Az ácsok és tetőfedő mesterek már az elmúlt ősszel elkezdték betáblázni a munkálatokat, így a stabilan esőmentes időben megindul a munka a háztetőkön. Palatetőt akarunk felújítani.


Elég régi a ház, és ha idáig nem volt cserép , nem akarjuk, hogy ezzel terheljük a házat, ami ugye nagyon nehéz. Bár lehet, hogy átlécezéssel sem lenne drágább, mint a zsindely vagy cserepeslemez. Tetőteres a házunk és nyáron nagyon meleg van fent.

Mivel lehetne alászigetelni, hogy védjen a. Hogyan lehet akkor választani a kétféle cserép között? Vagy nagyon nehezen, vagy pedig nagyon könnyen. Nagyon nehezen lehet választani, ha racionális, az egyes cserépfajták – esetleg azon belül pedig még az egyes márkák – előnyeit és hátrányait mérlegelő döntést szeretne hozni. Rég volt már a felújítás kb éve.


Vidéken, ahol laktunk, mindenki a cseréplemezt preferálta, tuti nem ázik be és időtálló. Igen, melegebb mint a pala. De egy barátomnál cserép van, légrés, szigetelés minden, mégis melegszik a tetőtér.


Szerintem mesterfüggő a dolog. Az pl: tévedés hogy a zsindely meg a cserép felújítás egy árban lenne, a cserép kb a duplája! A lemeztető pedig tényleg nagyon hangos ez tény! Egy tetőfelújításnál nem csak azt kell figyelembe venni hogy most a lemez a jobb vagy a cserép , mert a cserépnek teljesen más szerkezet kell, a lemez könnyű tető! Vízzáró, páraáteresztő tetőfóliák minden tetőfedési módhoz, legyen az zsindely , cserép , lemezfedés vagy cserepes lemez.


Cégünk az MDM gyár termékeit forgalmazza raktárról, azonnali átvétellel, versenyképes, olcsó áron. Kiválóan alkalmas úgy mint új tetőfelületek készítésére (könnyített ácsszerkezet alkalmazható!), mint már meglévő cserép tetőfelületek, faházak, pala,- és. Budmat Venecja X-matt cserepeslemez téglavörös 742.


Egyáltalán: megéri fém tetőt választani hagyományos cserép , pala vagy zsindely helyett? Nézd meg nem-e kilyukasztották a fóliát a tűzőgéppel vagy ilyesmi. Nem szabadna egyáltalán beáznia, hisz azért van.

Nálam is ázott meg cserép nélkül a fólia, jól is jött mert megtaláltam az elbaszásokat és javítottam. Vagy a netes árak vannak nagyon elszaladva vagy Én pancserkodok valamit de napja a témán vagyok már és egyszerűen ezekkel a paraméterekkel nem megy 4. Szia, én a porhó miatt gondoltam a fóliát. Tisztelt Ügyfeleink!


RENDKÍVÜLI ZSINDELY , OSB ÉS TARTOZÉK AKCIÓ! Bitumenes zsindelyek kiváló minőségben, kedvező áron! Rendkívüli nyitvatartás: hétköznap: 8. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések