2015. május 25., hétfő

Esd padló

ESD védett padló egy biztonságot adó padló. Ezek a töltések az anyag felületén alapállapotban is jelentkezhetnek, de, mivel lassan sülnek ki, ezért normál esetben nem tapasztalunk elektrosztatikus kisüléseket. Estrad ESD PVC padló - Anyaga: ESD dissziaptív PVC (DIF). Disszipatív felületet biztosító kétrétegű padlóborítás.


Lerakásához a vezetőképes alsó rétegnek köszönhetően normál PVC ragasztó is megfelelő.

A páratartalomtól függően változhat a különböző burkolattal ellátott padló típusok ellenállási értéke. A bevonattal ellátott padló csúszási tulajdonsága azonos a bevonat nélküli padlóéval, vagyis a bevonat felkenésétől a padló nem lesz csúszósabb-, vagy kevésbé csúszós, mint bevonat nélkül. Ez a fényes, és a matt bevonatra egyaránt igaz. Az antisztatikus padló védőbevonatának ekészítése nem igényel bonyolult folyamatot. A területet pedig nem szükséges teljesen kivonniuk a termelés és a munka alól, mert jól megtervezett szakaszolással el lehet keríteni azokat a területeket, ahol éppen a bevonatolási munka folyik.


A MEGFELELŐ ESD PADLÓ KIVÁLASZTÁSA. Sok padló károsodik a nehéz járművek (pl. targonca) súlya alatt. ESD és forrasztástechnikai termékek kis- és nagykereskedelem.

ESD oktatás, audit és szaktanácsadás. ESD termékek gyártása: ESD ruházat, ESD köpeny, ESD T-shirt és póló, ESD cipő és papucs. ESD beléptető rendszerek fejlesztése és gyártása.


ESD teszterek és műszerek fejlesztése és gyártása. Vállalkozásunk, a Lux Kereskedelmi Kft. Fő szakterületünk ipari padló csiszolása, polírozása, a régi betonpadló javítása, felújítása és karbantartása, valamint ezen tevékenységekkel kapcsolatos szaktanácsadás. ESD padló kiépítése és javítása.


Rugalmas munkaszervezéssel a kivitelező alkalmazkodik a megrendelő. ESD ( Electrostatic discharge ) betűszóval jelölt területén. Schutz PU padlóbevonat valamelyik típusával (színes, színtelen, ESD ), bizonyítva, hogy megmenthető, sokáig használható és könnyen karban tarthatóvá tehető a burkolat. Ipari célú csúszásmentesítő, álláskönnyítő antisztatikus vagy ESD szőnyegek és ESD asztalborítások. Megelőzik a tartós állásból adódóan kialakuló izomfájdalmakat, fáradtságérzetet, keringési- és érbetegségek kialakulását, szigetelik a lábat a hideg padló hatásaitól, ergonomikus hatásukkal csökkentik a hiányzásokat, növelik a termelékenységet.


Forgalmazás és kivitelezés. Szegedi vállakozásunk epoxi-, akril- és poliuretán műgyanta padlók kivitelezésével foglalkozik. Oldalunkon megtalálhatja árainkat is.


Az anyagot rétegben kenjük fel úgy, hogy a két réteg között csak kb.

A padlóban elektrosztatikus feszültségek rejtőznek. PVC, linóleum, és gumi padozatok, küztük. Speciális rétegrend kialakításával ezek az anyagok alkalmasak arra, hogy a teljes padozat. Hagyományos csoportosítás alapján padlószerkezetek készíthetők kül- és beltérben. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Antisztatikus ESD munkalap asztali és padló alátét 9x 6mm szürke BJZ C- 184. Nem szeretne hidegburkolatot a lakásba, mert nem kedveli a. Az elektrosztatikus töltések súlyos veszélyt rejtenek az elektronikai termékekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések