2015. május 25., hétfő

Pakisztáni szőnyegek

A pakisztáni szőnyegek többsége az úgynevezett bokhara szőnyegek családjába tartozik. A pakisztáni bokhara minta, azonban egy kicsit msá, mint a többi tradicionális bokhara motívum. Ezek a szőnyegek nem csak mintájukban, hanem színeikben is eltérnek a hagyományos szőnyegektől.


Termékpalettánk darabjai tökéletes választást jelentenek mindazoknak, akiknek fontos az igényesség a lakberendezésben. Ez a szőnyeg Punjab és Sindh tartományban számos helyen készül.

Mintája és készítési technikája türkmén eredetű, de a selyemúton levő Bokhara város régi selyempiacán forgalmazták, neve innen ered. A szőnyeg új-zélandi vagy pakisztáni Merino gyapjúból készül, és sűrű csomózású. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból!


Kézi csomózású szőnyegek , kelimek. Antik régi és új szőnyegek eladók a legjobb áron Kézi perzsák, afgán, iráni, pakisztáni , török szőnyegek egyaránt kaphatók. Szőnyegtisztítással együtt is!


A hagyományos szőnyegkészítő országok legszélesebb választéka.

Kézzel csomózott perzsa szőnyegek. A legtöbb muzulmán termelő azonban a pakisztáni oldalra költözött, ahol munkát találtak Lahorban és Karacsiban, és akkoriban a kormány elutasította a minőségi gyapjú behozatalát. Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. A cookie információk eltárolódnak a böngésződben a felhasználói szokásaidról, például amikor visszatérsz a weboldalunkra és segítesz a csapatunknak megérteni, hogy melyik részeket találod a leghasznosabbnak.


A fotókon látható szőnyegek , ízelítőül szolgálnak. Ezeken kívül, számos más szín, minta és méretosztály is van még. Anti-allergén, puha tapintású szőnyegek , a mezítlábas talpak öröme. A gyerekek is szívesen hemperegnek rajta.


Könnyen tisztítható, porszívózható. Az Operával szemben) Tel. A kiváló minőségéről és igényes kidolgozásáról ismert orientális szőnyegek könnyen felismerhetőek jellegzetes mintázatukról, és gyakran meleg, mélyvörös színekkel rendelkeznek.


A tipikus afgán minták közé tartozik a göls (elefánt) és a nyolcszögletű minta, míg a pakisztáni szőnyegek általában a mori és. Készítésüknél használnak gyapjút és ritkábban selymet. Pakisztáni gyapjúszőnyegek. Különleges kék szín kombináció.


A szövő mester szignója látható a szőnyegen.

Ritka minta és színvilág. Néhány általános jellemző: - a szőnyegeket mindig pamutra. Keleti szőnyegek széles választékban. Nálunk nem csak a modern és klasszikus szőnyegek vásárolhatók online olcsón, de exkluzív és antik szönyegek is legjobb áron, örömére a keleti szönyegek szerelmeseinek és a gyűjtőinek. Ezek közé tartozik antik Amerikan-Sarouk szőnyegek , exkluzív Ghom selyem szőnyegek és minőség.


A minta részletesebb vizsgálatához kattintson a ké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések