2015. május 8., péntek

Fa hatású kerítés

Ha nem szeretnél a fa természetes hatásáról lemondani, de időt és pénzt spórolnál meg, akkor válaszd kínálatunkból a gondozásmentes acél vagy alumínium kerítés elemeit! Egyszeri beruházással egy tökéletes - akár fahatású- kerítést kapsz, mely nem csak időtálló, hanem esztétikus megoldást is kínál. A fa hatású elemek mellett már elérhető az egy oldalas antracit mintás kerítéselemünk is. Mélyszürke színe igazán sokoldalúvá teszi, hiszen kiválóan illeszkedik szinte bármilyen környezetbe. Viszont éppen emiatt a semlegesnek mondható szín miatt rendkívül jól kiemeli a kerítés közelében álló bokrokat, növényeket.


Unja már, hogy 1-évente újra kell csiszolnia és festenie a mostani kerítését?

Nincs egyedül… de van egy jó hírünk: megtalálta a megoldást! Válasszon acél kerítéselemeink közül, amelyet centiméterre pontosan méretre tudunk gyártani Önnek. A COVID-terjedése miatt, úgy döntöttünk, hogy vásárlóink és kollégáink védelme érdekében határozatlan ideig korlátozzuk megszokott nyitvatartásunkat és szolgáltatásainkat!


Közönséges fa vagy fémmegmunkáló szerszámokkal, barkácsgépekkel egyaránt megmunkálhatóak. A műanyagoknak nagyobb a passzív hőmozgása (tágulás és zsugorodás), mint a fának, vagy a fémnek. A kerítés elemek felrakása tolódott, csak tavasszal kerülnek a helyükre, de az eddigi tapasztalat nagyon pozitív! Kezdve a korrekt árajánlat, kiszállítási idő egyeztetésével, a kerítés elemeken semmi hiba nem látható, színe pedig tökéletes! A képek nagyításához, kattints a nagyítani kívánt kép jobb alsó sarkában lévő nagyító ikonra!


Amely speciális eljárással kap fa mintézatot.

Az Adria kerítés a piacon úgy pozicionált, hogy semmiképpen sem válik tömegtermékké. Készítsen különleges kerítést! Akár a képen látható kerítést is elkészíthezi a famintájú trapézlemez segítségével. Improve Your Business ROI - Get a Better Deal on Bulk Cap Hat Supplier.


Satisfying Service. Find the Newest Product. Ha masszív és időtálló megoldást keres, tekintse meg telephelyünkön a fa hatású vagy egyszínű alumínium kerítésprofilokból álló elemeink. A legtöbb elérhető színt élőben tekintheti meg, így megkönnyítve a választást. A hagyományos fa - vagy fémkerítések általában 2-évente felületi felújítást igényelnek.


Honlapunkon fából készült, minőségi termékeket vásárolhat on-line, vagy rendelhet meg. Amennyiben házilag készítené, vagy szerelné össze fa táblás kerítését, apácarácsát, vagy fa belátásgátló elemeit, keresse szerelési útmutatóinkat! Zárt fa kerítés tábla belátás-, zaj- és szél védelem céljára. Kiváló ár-érték aránnyal az egyik leggyakrabban keresett termékünk.


Lamellái már nem fonottak, hanem egymást átfedők így -os átláthatatlanságot biztosítanak. A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre). Fa táblás kerítések Táblás kerítések széles választékban akciós, elérhető áron rendelhetők meg.


A táblás fa kerítések mellett két típusú apácarácsot kínálunk, két különböző méretben. Barna, szürke és natúr tölgy színekben, sima vagy faerezetű felületben, zárt (nútféder) vagy nyitott kivitelben vásárolhatóak meg.

WPC kerítés oszlopaink méteres hosszban, kerítés elemeink és méteres hosszban kaphatóak. Kerítéselem Kerítés Ágyásszegély Térkő Kapu Vadászkerítés Flora Kert Tolókapu Kétszárnyú Kapu Tina Sparta Fa Kerítés Fém Kerítés Kiskapu Horganyzott Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések