2015. május 22., péntek

Aluminium függönysín

A legdiszkrétebb megjelenésű, professzionális alapanyagokból készült mennyezeti karnisok bármilyen enteriőrben kiválóan megállják helyüket. Függönysínek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Stabil alumínium függönysín, mely mennyezetre vagy oldalfalra is szerelhető.


Ezek a karnistípusok ma már ugyanolyan népszerűek, mint a rúdkarnisok. Alumínium karnisok - a sokrétűen felhasználható tartószerkezetek.

A szép függönyhöz hozzáillő dekoratív karnis való. A JYSK-nél kapható klasszikus színek, mint például a fehér, fekete, alumínium, acél és arany közül mindenki találhat a számára megfelelőt, ami ilik a függönyeihez és a szobához. Magyarország elsőszámú karnis webáruháza!


Fa karnis, fém karnis, műanyag karnis, kovácsoltvas karnis, tartozékok és kiegészítők. A karnisok és a belső csúszású karnisok változó méretekben szintén elérhetőek. A faltól való távolság és a belső csúszka távolsága szükség szerint változtatható.


A tartókonzol hosszabbítóval az egészen speciális függönyök is probléma mentesen felszerelhetők, vagy csak egyszerűen a faltól egy nagyobb távolságot nyerhetünk vele.

Az olcsó függöny karnis webáruházunk kínálja a legelérhetőbb árakon a legkiválóbb fa, fém vagy pálya karnisokat, egy és kétsoros kivitelben, ahogy falba szerelhetőeket, úgy mennyezetieket is. A mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy akár a mennyezetig érő ablakok fölé és felszerelhetőek. Egyszerű és elegáns. Gardinia termék Slim-line fantázianév.


Karnis webáruház és bemutatóterem. Eredetileg az ablakok szép anyagokkal való feltöltését szolgálták, majd a napfény kizárására valamint szép berendezésként használják a kényelmes szobában. A karnisoknak több fajtáját forgalmazzuk, a vitrage (vitrázs) vagy kávéházi pálcáktól kezdve az acélból készült prémium minőségű sínes profilig. Fa és fém rúdkarnisból, műanyag és aluminium függönysínekből is széles méret és színválasztékot talál.


A szett tartalma: függönysín a kívánt méretben, mennyeztei papucsos tartó, széles szemes csúszkák és francia kampók 8cm-ként, pár végzáró elem. Az Ön álltal kért méretre készül. Fehér színben rendelhető. A szállítást méterig tudjuk biztosítani. Előre utalás esetén a karnis a budapesti telephelyen átvehető.


Nagy választék, kedvező árak, országos házhoz szállítás, karnis akciók - Budapest, Cinkotai út 51. Mielőtt sötét lesz, ezek a karnisok gondoskodnak az Ön otthonának világos pillanatairól és megérintenek minden stílusfajtát. Teljesen mindegy, hogy modern, rusztikus vagy klasszikus, hogy fa vagy fém, ezek a karnisok értik az Ön kézimunkáját és stílusosan a díszletbe helyezik a függönyt.

Rendezze be otthonát Praktikusan! A függönysín kiválóan alkalmas könnyű és közepesen nehéz függönyökkel való használatra. A mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy akár a mennyezetig érő ablakok fölé és felszerelhetőek. Rejtett módon illeszkedik ha vékony polisztirol díszlécek vagy gipszkarton stukkók mögé szereljük.


X alakú rögzítővel ellátott csúszka ráncszedő akasztóval a Slim-line alumínium. A függöny a nappaliban vagy hálószobában biztosítja a magánélet nyugalmát és kizárja a fényt. Ezenkívül a külső zajokat is csökkentik, és segítenek kizárni a hideget (vagy hőséget).


A függönyök felfüggesztésének leggyakoribb módja egy fém- vagy alumíniumsín, ami konzolokkal rögzül a falhoz vagy mennyezethez. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések