2015. május 27., szerda

Függönyelkötők

Függönyök, szövetek, karnisok. Régen, a klasszikus függönyelkötők a hatalmas ablakok, kihúzva is hatalmas függönyeinek rögzítésére szolgáltak, oldalt az ablakok mellett, hogy kismértékben se sötétítsenek napközben. Ekkor még csak a sötétítő függönyök saját anyagából varrtak függönyelkötőt, és azt az.


Karnis webáruház és bemutatóterem – Budapest, 17. Nagy választék, kedvező árak, országos házhoz szállítás, karnis akciók - Budapest, Cinkotai út 51. Rengeteg szín, forma, stílus.

Modern, klasszikus vagy különleges? Itt biztosan megtalálja a megfelelőt! Prémium minőségű függönyelkötők széles választéka a HOMED-nál! Drapériák, függönyelkötők. Legnépszerűbb termékek.


Fehér jaquard vitrage függöny méterben Roy 30cm magas. Olcsó függöny terítő párna. A függönyékszer elnevezés viszonylag új hazánkban, de igazán pontos.

Feladatuk a függönyelkötők falhoz való rögzítését biztosítani. Használata javasolt, mert nem csak praktikus, hanem esztétikus is. Nagy mértében hozzájárul a lakás enteriőrjéhez.


A különböző rojtok, bojtok és egyéb díszítések még a legegyszerűbb függönyt is izgalmassá, dekoratívvá teszik, a saját készítésű elkötők pedig egyedivé varázsolják azt. A függönyelkötők nem csak praktikusak, díszítő funkciójuk is lényeges. A laminált padlók mellé többek között különféle alátétek, szegélylécek, sarokelemek kaphatók, a padlószőnyegekhez szintén. A vinyl padlókhoz és a tapétákhoz különféle ragasztókat ajánlunk, míg a függönyök mellé karnisok, függönyelkötők választhatók.


A szőnyegek alá a csúszásgátló hálót, valamint a. Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény érdekében. A süti információk a böngészőjében tárolódnak és olyan funkciókat lát el, hogy például felismer mikor visszatér az oldalra és minket segít, hogy megtudhassok az oldal mely része a leglátogatottabb. Ahhoz, hogy otthonunkba egyediséget csempésszünk, nem szükséges hatalmas átalakításokba kezdenünk.


Gyorsan és egyszerűen feldobhatjuk a tereket kreatív függönyelkötők alkalmazásával. Fém kikötőkampó, antik arany színben, mely a függönyelkötők falhoz való rögzítését biztosítja. Kiegészítők: függönyelkötők , bojtok, zsinórok, paszományok és kiegészítői.


Helyszíni felmérés, függönyvarrás kívánság szerint a kiválasztott modellek alapján, karnisfelszerelés és tanácsadás segíti az érdeklődő vásárlókat. Kihúzható fémkarnisok. Mennyezeti sínek és tartozékaik.

DomoTrend Lakberendezés - tapéta, textil nagykereskedelem, bútorok kiegészítők. Cégünk éve van a piacon és szolgálja ki vevőit. A sok évnyi nagykereskedelmi tapasztalatunkkal és magas minőségű termékeinkkel várjuk prémium minőségre vágyó vásárlóinkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések